Imprimeix
PDF

Carmen Calvo: “Els socialistes seguirem governant a Balears, ja que és el que necessita aquesta comunitat”

190209 fotowebProp de 600 persones han assistit a l’acte amb els candidats i candidates de més de 20.000 habitants convocat avui pel PSIB-PSOE, que també ha comptat amb Francina Armengol i Catalina Cladera.

La Secretària d’Igualtat del PSOE i Vicepresidenta del Govern d’Espanya, Carmen Calvo, s’ha mostrat avui convençuda que els socialistes “seguirem governant Balears a partir de maig, perquè és el que Balears necessita”.

Ho ha afirmat a l’acte celebrat pel PSIB-PSOE a la Fàbrica Ramis d’Inca amb els candidats i candidates als municipis de més de 20.000 habitants, al que han assistit prop de 600 persones i que ha comptat també amb la Secretària General del PSIB-PSOE i Presidenta del Govern Balear, Francina Armengol, i la Candidata al Consell Insular de Mallorca, Catalina Cladera.

“Els socialistes no necessitam crear crispació, perquè podem treure pit de les polítiques que hem fet per estar al costat de la gent”, ha assegurat Calvo després d’escoltar les intervencions dels candidats i candidates municipals, i destacant “la gestió econòmica impecable” feta pel govern d’Armengol, ja que “s’ha posat la millora econòmica al servei de la redistribució de la riquesa”.

En aquest sentit, la ministra ha assegurat també que “Balears tindrà molt aviat un Règim Especial”, ja que “és el més just perquè els ciutadans i ciutadanes de les Illes vegin compensada la insularitat i gaudeixin de les mateixes condicions que a la resta de l’Estat”.

Amb el feminisme com un dels eixos centrals de les polítiques tant a Balears com a Espanya, Calvo ha assegurat que “fa molta falta el que ha fet Francina a Balears, que és encarregar i transferir responsabilitats a les dones”, ja que “al llarg de la història hem estat privades de l’àmbit públic i venim carregades de dues coses molt necessàries per a la política: sentit comú i una capacitat infinita per aguantar”.

Pel que fa a la manifestació convocada pels partits de dreta per aquest diumenge, Calvo ha advertit que “defensar Espanya no és treure banderes i crear confrontació”, sinó “entendre i respectar la diversitat i fer polítiques que fomentin la igualtat i pensin en el futur”.

En aquesta línia, ha afirmat que “mentre alguns diuen que defensaran Espanya aquest diumenge, altres la defensarem dimarts al Congrés dels Diputats presentant uns Pressuposts Generals de l’Estat que necessitam tots els espanyols i espanyoles, ja que inverteixen 6 de cada 10 € en polítiques socials”.

“Els que dimarts no es vulguin asseure a parlar dels Pressuposts hauran d’explicar perquè no volen pujar les pensions i el salari mínim, eliminar els copagaments i recuperar la sanitat universal”, ha asseverat.

També Armengol s’ha referit a les polítiques socials que s’han duit a terme tant des del govern d’Espanya com des de l’autonòmic, afirmat que “sortim a guanyar les eleccions perquè som l’únic partit que pot garantir l’estabilitat, la cohesió i el progrés”.

Armengol ha assegurat que “estam molt millor que fa quatre anys, però queda molt per millorar”, afirmant que “mentre hi hagi una persona en aquesta terra que necessita el suport públic, hi haurà un socialista al seu costat per millorar les seves condicions de vida”, ha assegurat la Secretària General del PSIB-PSOE, que ha defensat la gestió econòmica feta pel govern autonòmic.

“Hem deixat KO la dreta que deia que les esquerres no sabem gestionar els recursos públics”, ha assegurat Armengol, recordant que aquesta legislatura, entre altres mesures, “s’han creat més de 90.000 llocs de feina millorant les condicions laborals, s’han creat més i millors serveis públics, s’ha millorat el transport públic, s’ha tornat la pau a les escoles, i s’ha recuperat la sanitat universal”.

“Hem millorat la vida de la gent amb serveis públics, assistència, infraestructures i inversions”, ha afirmat la Presidenta del Govern Balear, que ha destacat també les polítiques impulsades des de l’executiu autonòmic en matèria de sostenibilitat, com ara la llei de residus o la llei de canvi climàtic.

“Hem dibuixat les illes del futur, i les volem seguir treballant al servei de la ciutadania”, ha assegurat Armengol, que ha demanat “la força, l’alegria i la il·lusió” dels i les socialistes “per poder seguir fent aquestes polítiques quatre anys més”.

També la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, s’ha expressat en aquest sentit, destacant que “les persones sempre són al centre de polítiques dels i les socialistes, cosa que saben molt bé els nostres alcaldes i candidats”.

Cladera ha assegurat que el compromís socialista ha estat “millorar la vida de la gent”, i per això “volem seguir governant”. En aquest sentit, ha demanat “una mica d’ajuda” a Carmen Calvo, per “donar la darrera empenta al REB” i, a més, eliminar la llei Montoro perquè els municipis “puguin invertir el seu estalvi i millorar la vida dels seus veïns”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube