Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE aprova per unanimitat les llistes electorals "per guanyar les eleccions i continuar transformant la realitat social"

Francina Armengol 13-03-19El Consell Polític del PSIB-PSOE ha aprovat per unanimitat les llistes electorals al Parlament, Consells Insulars, Congrés dels Diputats i Senat, amb les quals "sortim a guanyar les eleccions del 28 d'abril i del 26 de maig".

Així de clar ho ha anunciat la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, qui ha defensat que són unes llistes "amb homes i dones que representaran el magnífic projecte socialista i amb una unanimitat que demostra, una vegada més, que som un partit unit, fort, amb molt de present i amb molt de futur".

La secretària general ha explicat que els socialistes afronten els processos electorals que vénen "amb la tranquil·litat d'haver fet una bona gestió, capaços de complir els compromisos adquirits amb la ciutadania i amb la capacitat de canviar a millor la realitat social que vivim, tot i que som conscients que encara queda molt per treballar".

Armengol ha destacat que les llistes aprovades mostren que "el Partit Socialista està fort, unit i amb ganes", així com també que "hem gestionat bé a les institucions aquests 4 anys, amb homes i dones que s'han deixat la pell per canviar les coses a millor". Són precisament aquests els que encapçalen els primers números de la llista al Parlament i als Consells Insulars.

A aquestes persones es sumen d'altres independents i que han tengut responsabilitat de gestió a altres institucions fent, a criteri d'Armengol, "equips forts, solvents, de gent rigorosa, capaç de governar, amb garantia i credibilitat".

La secretària general també ha fet referència a les llistes per les Corts Generals, les quals "estam en condicions de guanyar també a Balears i amb una candidatura que torna a encapçalar Pere Joan Pons, una persona de prestigi reconegut, vàlua política i que ha defensat amb força els colors del Partit Socialista i els interessos de Balears a Madrid". En la candidatura al Congrés l'acompanyarà Sofía Hernanz i Pau Morlà.

Pel que fa al Senat, Armengol ha insistit en què "també anem a guanyar aquestes eleccions, amb Cosme Bonet i Susanna Moll per Mallorca, Patricia Abascal per Eivissa i Carme Garcia per Menorca, "companys i companyes amb gran trajectòria política".

Armengol ha insistit en què totes les persones que formen les llistes electorals del PSIB-PSOE són "persones de gran vàlua política, preparades per assumir les tasques de govern que ens esperen i amb una generositat inmensa".

L'objectiu, ha conclòs Armengol, és "assolir aquell somni que tenim els progressistes de les illes que és poder governar 8 anys".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube