Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE aposta per donar continuïtat a les polítiques educatives després d'una legislatura en la qual "hem posat les bases per a una millora real de l'educació"

FAS Baos Pou i March COPO EducacióEl PSIB-PSOE ha celebrat un acte amb entitats de l'àmbit educatiu per escoltar les seves propostes i enriquir el document d'Educació, Formació Professional i Esports de la Conferència Política, que es celebra aquest dissabte i diumenge a Palma.

La candidata al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha defensat l'educació com a "peça fonamental de, present i sobretot del futur que volem conformar a les nostres illes", després d'una legislatura "que ha estat un abans i un després".

En aquest sentit, Armengol ha remarcat que "no hem oblidat mai a les 100.000 persones que sortiren al carrer i digueren prou a la imposició, a la supèrbia, a intentar influir en l'educació a base de dèries ideològiques i al fet de pensar poc en el que necessiten els nostres infants i joves".

La diferència, segons la candidata socialista, és que ara l'educació ha passat a ser una prioritat per l'actual Govern "posant pau a les escoles, incrementant el pressupost, millorant les infraestructures, parlant d'innovació i apostant per la Formació Professional, per l'educació universitària i per la de 0 a 3 anys".

Aquest cap de setmana els socialistes plantejaran les bases electorals després d'un procés "absolutament participatiu i que volem que abraci una majoria social i de progrés per convèncer que ens doni el suport el 26 de maig per seguir progressant amb una educació millor per a tots i totes a nivell individual i col·lectiu".

En el mateix sentit s'ha pronunciat el conseller d'Educació i número 4 de la candidatura socialista al Parlament, Martí March, qui ha defensat la necessitat de donar continuïtat a les polítiques educatives després d'un procés de "donar tranquil·litat a les escoles amb més professors, amb una millor FP, impulsant l'educació 0 a 3 i donant més estabilitat als professionals".

Tot plegat, per March, implica que "hem posat les bases perquè l'educació a les Balears tenguin normalitat i una millora real".

De fet, tal com ha recordat el candidat socialista "tots els indicadors demostren que anem per un camí correcte, i ara cal créixer en quantitat, qualitat i equitat amb més recursos, apostant per l'atenció a la diversitat i amb l'autonomia de centres com a eix fonamental".

Finalment, el coordinador del bloc d'Educació de la Conferència Política, Toni Baos, ha avançat l'aposta que farà el PSIB-PSOE per l'educació 0-3 i per la Formació Professionals "pel seu valor contra el fracàs escolar i contra l'abandonament".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube