Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE surt "amb força, il·lusió, ganes i amb un projecte molt clar per guanyar les eleccions del 28 d'abril i del 26 de maig"

FAS  llista Mallorca 02-04-19En el dia en què s'ha publicat la convocatòria de les eleccions del 26 de maig, la candidata del PSIB-PSOE al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha celebrat una primera reunió amb els 17 primers membres de a la llista al Parlament per Mallorca, "homes i dones amb experiència de gestió que m'han acompanyat al Govern, d'altres han estat companys al Parlament i d'altres que s'incorporen ara".

Armengol ha avançat que el Partit Socialista "surt amb força, il·lusió i ganes a guanyar les eleccions del 28 d'abril i les del 26 de maig", tenint en compte que "tenim un projecte molt clar i sabem cap a on volem anar".

La candidata socialista ha concretat que "tenim un projecte que hem començat a desenvolupar aquests quatre anys però ens queden moltes coses per fer i en som conscients, per la qual cosa tenim la il·lusió i les ganes de seguir treballant al servei de la ciutadania, continuar recuperant drets i llibertats i millorant la nostra democràcia per seguir creixent econòmicament i redistribuint millor el creixement econòmic".

Per aconseguir-ho, ha reiterat Armengol, "tenim l'experiència amb gent que té la capacitat de tirar endavant aquest projecte amb el qual volem convèncer els ciutadans i ciutadanes i transmetre'ls aquesta il·lusió per seguir progressant junts cap a unes illes socialment més cohesionades".

Davant d'això, ha criticat Armengol, "tenim un desert, una alternativa de dretes que es barallen entre elles per veure quina és més radical, sense cap projecte ni un per a aquestes illes".

En qualsevol cas, el PSIB-PSOE comença una campanya "a doble volta" amb la força i la il·lusió d'un partit "que complirà 140 anys d'història però que està més de moda que mai".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube