Imprimeix
PDF

Francina Armengol: “Si som presidenta, hi haurà molts més habitatges públics a Balears i de forma especial a l’illa d’Eivissa”

FAS presentació candidatures Eivissa 2019Els Socialistes d'Eivissa han presentat les candidatures al Consell d'Eivissa, liderada per l'actual president, Vicent Torres, i al Parlament per Eivissa, liderada per Pilar Costa, en un acte amb la candidata al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol.

Armengol ha demanat fer possible un somni "compartit per molta de gent progressista que està cansada de tornar enrere, que vol anar sempre endavant, un somni que és estar 8 anys seguits al Govern de les Illes Balears per seguir millorant la política d'habitatge a Eivissa i a Balears".

En aquest sentit, Armengol ha recordat que aquesta legislatura s'ha començat a fer feina intensament per donar solució a la dificultat per accedir a un habitatge però ha reconegut que queda molt per fer, deixant clar que "nosaltres podem garantir polítiques d'habitatge des del Govern i les dretes ho poden tornar enrere".

De fet, la candidata socialista ha explicat com Biel Company, conseller d'Habitatge amb el PP, va acabar la seva legislatura amb un habitatge públic menys que quan havia començat, per la qual cosa ha avançat que "si som presidenta, hi haurà molts més habitatges públics a Balears i de forma especial a l'illa d'Eivissa".

Armengol també ha demanat "suport, mobilització, esperança i il·lusió" per fer possible que "el 27 de maig celebrem una gran victòria socialista per seguir al servei de la ciutadania i millorant la vida de tots i totes", ja que "si dia 28 d'abril vam aturar a les dretes i vam guanyar a les eleccions, també ho podem fer el 26 de maig".

Finalment, Armengol ha reivindicat que "tenim partit, tenim 140 anys d'història i tenim les millors persones, amb Pilar Costa que és i serà el meu braç dret, sempre defensant els interessos de Balears i bolcada d'una forma especial en els d'Eivissa, i amb Vicent Torres, un president que ha posat solució als problemes de l'illa des de la tranquil·litat i la serenor i que seguirà sent president a partir del 26 de maig".

Per part seva, la candidata al Parlament per Eivissa, Pilar Costa, s'ha compromès a treballar per una Eivissa "sostenible, progressista i feminista, amb compromisos com la construcció d'un nou CEIP a Santa Eulària i un institut al municipi d'Eivissa.

El candidat socialista al Consell d'Eivissa, Vicent Torres, ha alertat que "l'ensaladilla de dretes seria nefasta per a Eivissa", i ha anunciat noves beques d'allotjament per als estudiants, la gratuïtat de les escoletes i un auditori de 1.000 places al Recinte Firal.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube