Imprimeix
PDF

El socialista Chema Muñoz és investit batle de Lloseta

Xema Muñoz investiduraChema Muñoz ha estat elegit nou balte de Lloseta gràcies als vots dels socialistes i les abstencions d'El Pi i Més. En un plenari extraordinari celebrat a la casa consistorial, el socialista ha avançat que «volem contribuir amb la nostra capacitat, la nostra història i la nostra trajectòria a fer de Lloseta un poble millor».

Tot i reconèixer que no ha estat un any fàcil, Muñoz ha apuntat que «a vegades les coses no resulten ser com un esperava però de tot se n'aprèn», i en aquest sentit, ha volgut donar les gràcies per la seva tasca a tots els membres de l'anterior equip municipal.

A partir d'ara, els socialistes iniciaran els contactes per assolir un pacte de governabilitat que dóni estabilitat al municipi. «Me pos a disposició de tots aquells grups que estiguin disposats a defensar aquest projecte progressista, que respon millor a allò que varen decidir les llosetines i els llosetins el mes de maig de 2015», ha anunciat Muñoz.

Per això, el socialista ha apostat per «posar el comptador a zero, deixar enrere les diferències i deixar pas a la feina en comú per el nostre poble i la gent».

Finalment, el nou batle s'ha compromès a «ser el govern de totes i tots i una nova manera de fer feina, des de la dedicació dels regidors i regidores que formaran un fantàstic equip de feina».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube