Imprimeix
PDF

Els Socialistes de Mallorca inicien l'elaboració de la ponència política amb l'objectiu de «definir l'illa que volem per als propers 10 anys»

Cosme Bonet i Javier de Juan Ponència FSM 27-04-17Els Socialistes de Mallorca han celebrat avui la primera reunió sectorial per començar a elaborar la ponència marc de cara al proper Congrés Insular de la formació, la qual suposarà el projecte polític i ideològic de la formació per als propers anys.

El document està coordinat per Cosme Bonet i Javier de Juan, els quals han avançat que volen que sigui una ponència «ambiciosa, molt participada i on s'aportin solucions als reptes que tenim com a societat i com a partit en els propers anys».

La primera trobada s'ha centrat en fer propostes sobre el model de partit a nivell orgànic, mentre que en les properes setmanes es celebraran sessions en matèria d'economia, ocupació i innovació, territori i mediambient, igualtat social i identitat i cultura.

Tal com han apuntat els dos coordinadors, «és temps del debat, de la reflexió, de l'intercanvi d'idees i de la participació per fer un Partit Socialista encara més fort, més útil per a la ciutadania i més proper».

Per això, es comença a elaborar el projecte ideològic dels socialistes a nivell insular amb l'objectiu de «definir la Mallorca que volem per als propers 10 anys i sobretot, de guanyar les eleccions del 2019, fita per la qual ja estam en marxa».

A més a més, tant Bonet com De Juan han defensat que aquesta tasca també ha de servir «per consolidar i seguir liderant el canvi iniciat a Mallorca el 2015, continuar sent el partit d'esquerres referent de la ciutadania progressista i aportar solucions als problemes reals que té la ciutadania des d'un Consell de Mallorca més proper, més fort, més útil i amb més capacitat».

Finalment, Bonet i De Juan han explicat que totes les propostes sorgides d'aquestes reunions sectorials podran ser esmenades pel conjunt de la militància, ja que també es celebrarà una conferència en la qual es plasmaran les conclusions del nou projecte polític socialista, abans de ser aprovat definitivament al Congrés Insular.

El procés congressual dels Socialistes de Mallorca es posarà en marxa després del Congrés Federal del PSOE, que tendrà lloc els 16, 17 i 18 de juny, i del PSIB-PSOE, que es celebrarà previsiblement la segona quinzena de juny.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube