Imprimeix
PDF

Els socialistes celebren el sopar d'estiu amb més de 500 militants amb l'objectiu de "seguir governant per solucionar els reptes de futur que té Balears"

Sopar dEstiu 2018Els Socialistes de Mallorca han celebrat el seu primer sopar d'estiu a les Cases de Son Sant Martí de Muro amb la participació de més de 500 militants i simpatitzants de la formació.

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha aprofitat l'ocasió per traslladar que "hi ha molta il·lusió, projecte i esperances en què el Partit Socialista segueixi governant per tirar endavant solucions als reptes de futur que té la nostra comunitat autònoma".

Per això, Armengol ha deixat clar que "només si el PSIB-PSOE governa 8 anys seguits aquestes illes canvien de veres, ara amb la sort de tenir un govern socialista també a Espanya", ha afegit la socialista.

El millor aval per seguir governant, segons Armengol, és la feina feta aquests tres anys, ja que "quan governa un socialista la gent ho nota i per això hem passat d'un conflicte educatiu a millores en tots els sentits, al retorn de drets, a ser una referència a la resta del país per una Renda Social pels que no tenen res, a lluitar per tenir més oportunitats econòmiques, a protegir el nostre entorn aturant les prospeccions, amb la llei del canvi climàtic i amb la llei de residus".

Ara bé, la secretària general s'ha mostrat conscient que "encara queda molt per fer", per la qual cosa ha animat a la militància a deixar-se la pell perquè "ens queda un any per repetir govern, perquè si torna la dreta, tornen les retallades, les injustícies i la inequitat".

En el mateix sentit s'ha pronunciat la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, qui ha defensat la necessitat de governar quatre anys més "per consolidar el projecte de canvi més ambiciós que ha tengut Balears en la seva història".

Garrido ha avançat que el Partit Socialista "surt a guanyar les eleccions, amb la força de tot allò que hem fet i amb la il·lusió d'una majoria alternativa al Congrés que ha acabat amb el govern de la corrupció i les retallades de Rajoy".

A més a més, Garrido també ha volgut fer balanç del curs polític que ara es tanca, assegurant que "hem demostrat que treballam pel que importa i per la gent, ja que mentre uns segueixen immersos en les seves lluites internes i polèmiques de banderes i pàtries, nosaltres duim mesos poble a poble explicant que hem complit tot allò que ens vam comprometre a fer".

És per aquest motiu que la secretària general dels Socialistes de Mallorca ha conclòs insistint en què "quan la societat avança sempre és de la mà del Partit Socialista, perquè és quan es creen residències, quan s'estrena el Servei d'Atenció Domiciliària, quan es fa habitatge públic i quan es fa justícia democràtica".

La vetllada ha estat oberta per la secretària general dels Socialistes de Muro, Marga Portells, qui ha posat en valor la tasca de tots els regidors i regidores socialistes per tots aquells canvis que aconsegueixen tant des dels equips de govern com des de l'oposició, com és el cas del municipi.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube