Imprimeix
PDF

La precandidata a Muro, Margalida Portells, es compromet a governar amb "dedicació i compromís" per "transformar el municipi des de la proximitat"

portellswebLa Candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat Portells, destacant la seva preparació i capacitat d’esforç

La precandidata socialista a la batlia de Muro, Marga Portells, ha participat avui en el seu primer acte públic, acompanyada de la candidata al Consell Insular de Mallorca, Catalina Cladera, i el Conseller del Consell de Mallorca Xesc Miralles.

Portells ha assegurat que espera que el pròxim 26 de maig “Muro aconsegueixi el canvi que tots esperam” de la mà dels socialistes, ja que “l’Ajuntament avui dia funciona per inèrcia, i no val amb conformar-se amb el que tenim”.

Precisament, “dedicació i compromís” són les apostes de Portells per a l’Ajuntament de Muro, ja que per ella són imprescindibles per fer les polítiques de proximitat que ara falten al municipi “per manca de dedicació”.

La precandidata socialista, que té vuit anys d’experiència com a líder de l’oposició, ha assegurat que “farem molta feina per fer possible un pacte d’esquerres al municipi i transformar-lo de la mà dels ideals socialistes, vetllant per l’interès general i sense donar falses expectatives de prometre res que no puguem complir”.

Precisament, Portells ha destacat que “fent una oposició constructiva, els socialistes hem aconseguit moltes coses al poble, com ara el nou parc infantil darrere l’església, els nous banys de l’Escola Graduada, o que es tornin a fer foguerons al centre històric”.

La Candidata Socialista al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat Marga Portells a l’acte, de qui ha destacat la seva dedicació a Muro des de l’oposició i la feina feta com a Directora Insular d’Esports, “des d’on ha fet una feina magnífica promovent els valors de l’esport a tot Mallorca i la millora les instal·lacions esportives de tots els municipis”.

Cladera ha assegurat que la precandidata murera “és una dona jove, preparada, que reflecteix els valors de compromís, esforç i dedicació que ha de menester la candidata a una batlia”, i ha demanat la mobilització “de totes i tots” perquè el 26 de maig “es revalidin els governs d’esquerra a totes les institucions i en guanyem de nous, com ara el de Muro de la mà de Marga Portells”.

La candidata al Consell ha assegurat que, aquesta legislatura, Govern i Consell “hem fet feina perquè la bonança econòmica arribi al màxim de gent, fent més polítiques de proximitat que mai i invertint en educació, sanitat, serveis socials, o petit comerç”, però ha advertit que “hi ha una dreta que pitja amb força” i per això “és necessari que dia 26 de maig sortim tots a votar”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube