Imprimeix
PDF

Rosa Maria Bestard encapçalarà les llistes a Campanet "amb un projecte en positiu per tornar la sensatesa a la gestió municipal"

Agrupació Socialista PSIB PSOE Campanet Rosa BestardLa Candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat Bestard i li ha expressat el seu suport "per sortir a guanyar dia 26 de maig"

L'Agrupació Socialista de Campanet ha revalidat la seva Secretària General i Portaveu, Rosa Maria Bestard, com a precandidata a les eleccions municipals del pròxim mes de maig.

En una assemblea extraordinària celebrada ahir per l'agrupació, que va comptar també amb l'assistència de la candidata socialista al Consell Insular de Mallorca, Catalina Cladera, els militants varen reiterar el seu suport a Bestard, que ha encapçalat l'oposició els darrers quatre anys.

La precandidata es va mostrar convençuda que aquest mes de maig "els socialistes governarem a Campanet", assegurant sentir-se "molt il·lusionada i decidida a liderar el canvi que fa tanta falta al poble". Per a Bestard "un canvi de govern a Campanet és una necessitat", ja que "el dia a dia del poble està totalment descuidat i fa falta una bona dosi de sensatesa a la gestió municipal".

Per aquest motiu, Bestard s'ha compromès a fer "un projecte en positiu i que pensi en el llarg termini. No volem pensar només en el Campanet de demà, sinó en com volem que sigui el poble d'aquí a 10 anys".

Per la seva banda, Cladera va expressar el seu suport a Bestard, destacant la seva "capacitat i preparació", i posant-se al servei de l'agrupació per "construir un bon projecte i formar un equip per sortir a guanyar".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube