Imprimeix
PDF

Francina Armengol: "En nou mesos de Govern de Pedro Sánchez hem aconseguit tot allò que no vam tenir amb 7 anys de Rajoy, i per això el Règim Especial per Balears ja és una realitat"

Núria Hinojosa FAS i CladeraMés de 200 persones han acompanyat a Núria Hinojosa en el seu primer acte des que ha estat proclamada candidata socialista a la batlia de Manacor, en una trobada en la qual també ha participat la candidata del PSIB-PSOE al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera.

Armengol ha demanat mobilització per a les pròximes eleccions del 28 d'abril i del 26 de maig, assegurant que "si volem seguir progressant amb drets, llibertats i més democràcia ens hem de moure perquè el Partit Socialista tengui els millors resultats, a totes les institucions, perquè l'alternativa és tornar a l'Espanya del blanc i negre".

En aquest sentit, ha defensat la gestió feta pel president del Govern d'Espanya, explicant que "en nou mesos de Govern de Pedro Sánchez hem aconseguit tot allò que no vam aconseguir amb els 7 anys de Rajoy, i per això el nou Règim Especial per Balears ja és una realitat, s'han augmentat les pensions i el salari mínim ja és de 900 euros".

Però Armengol també ha aprofitat per defensar tota la gestió feta des de Balears, deixant clar que "vàrem comprometre un projecte per Balears que estam complint, i l'exemple és que s'han creat 70.000 llocs de feina de més qualitat, hem donat oportunitats laborals a majors de 45 anys, joves i dones, hi ha pau a les escoles, 1.000 milions d'euros de pressupost per a educació i hem passat de 100.000 persones al carrer manifestant-se contra la política educativa del PP a tenir 1.700 professors a un congrés debatent sobre innovació educativa".

En el mateix sentit s'ha pronunciat la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, qui ha plantejat que "les pròximes eleccions decidim entre un Govern d'esquerres que pensa en les persones o un de dretes radical i ranci que ens farà tornar 40 anys enrere".

La candidata socialista també ha celebrat que ja tenim en vigor el nou Règim Especial, "un objectiu de legislatura que hem aconseguit per compensar els costos de la insularitat i que demostra que Francina Armengol és la presidenta que més ha defensat aquestes illes".

Cladera també ha defensat que els socialistes han pensat amb Manacor aquesta legislatura, per la qual cosa "ja tenim el tren electrificat, hem obert la nova escola de Son Macià i hem apostat per ampliar l'Hospital de Manacor com a centre de referència de la comarca".

Núria Hinojosa: "Vull ser la pròxima batlessa de Manacor"

Per part seva, la candidata socialista a la batlia de Manacor, Núria Hinojosa, ha expressat el seu objectiu clar: "vull ser la pròxima batlessa de Manacor, ningú ens guanya en il·lusió i en ganes de fer feina".

Hinojosa ha apostat per "canviar l'immobilisme, la deixadesa i la desgana de l'actual equip de govern per un ajuntament d'esquerres pel qual faré molta feina i aniré on faci falta per defensar els interessos de la gent de Manacor".

Concretament, la candidata socialista ha avançat que vol un municipi "amb aceres accessibles, ben il·luminat, mantingut, amb unes entrades atractives, amb bons equipaments educatius i sociosanitaris, pensant en el municipi que volem per als nostres fills i néts".

Precisament, Armengol ha traslladat a Hinojosa que "tens tot el Partit Socialista darrere i estic plenament convençuda que seràs la pròxima batlessa, perquè tens les capacitats coneixes i estimes el teu municipi i tens un projecte clar del que vols fer".

També Cladera s'ha mostrat convençuda que Hinojosa serà batlessa de Manacor, de qui ha destacat la seva valentia, empenta i compromís amb les dones i el feminisme.

Per donar suport a la candidatura d'Hinojosa també han assistit la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, el portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, la secretària d'Organització del PSIB-PSOE, Silvana González i les precandidates a la batlia de Son Servera i Sa Pobla, Natalia Troya i Xesca Mir, entre d'altres.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube