Imprimeix
PDF

Armengol aposta per quatre anys més de govern perquè “ens jugam el nostre futur i no volem tornar a l’Espanya del blanc i negre”

armengol presentacio rosa bestard campanet 2019 Francina Armengol, Catalina Cladera i Rosa Bestard han coincidit en la necessitat de fer realitat el canvi a un Ajuntament de Campanet que està "abandonat, deixat, sense ganes"

Més de 150 persones han acompanyat a Rosa Bestard en la seva presentació com a candidata a la batlia de Campanet, en un acte on també han estat presents la candidata al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el candidat al Congrés, Pere Joan Pons.

Armengol ha destacat la rellevància de les eleccions del 28 d'abril i del 26 de maig, perquè "ens jugam el nostre futur, perquè decidim entre continuar amb el canvi impulsat aquests quatre anys o tornar a l'Espanya del blanc i negre amb unes tres dretes que tenen una carrera a veure qui és més radical".

De fet, la també secretària general del PSIB-PSOE ha insistit en el fet què "la nostra lluita és per un Campanet, una Mallorca, una Espanya i una Europa millors, som els únics que tenim un projecte clar i els altres no podem dir el mateix".

La candidata socialista ha demanat quatre anys més al capdavant del Govern de les Illes perquè "hem fet moltes coses bé, com la Renda Social Garantida que ara també proposa Pedro Sánchez per a la resta d'Espanya, com els 1.000 milions d'euros de pressupost per a educació, com l'obertura dels centres de salut els horabaixes i el restabliment de la gratuïtat de la targeta sanitària, com l'eliminació del copagament farmacèutic o com la Llei de Residus i la del Canvi Climàtic, que ens han permès planificar el nostre futur".

Ara bé, si per una cosa pot destacar la gestió de l'actual govern socialista, ha explicat Armengol, és per la gestió dels recursos públics, ja que "hem aconseguit més creixement econòmic, més ocupació amb 70.000 nous llocs de feina aquesta legislatura i de més qualitat".

Pel que fa a Campanet, Armengol ha defensat que "necessita un canvi, noves idees i més implicació", un fet al qual pot donar resposta la candidata Rosa Bestard perquè "té les idees, la capacitat de feina, l'estima i la força per estar al capdavant d'aquest magnífic poble".

En aquest mateix sentit s'ha pronunciat la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, qui s'ha mostrat convençuda que Bestard serà la pròxima batlessa de Campanet.

Cladera ha remarcat que els socialistes "volem fer història aquesta primavera i governar per primera vegada dues legislatures seguides a la nostra terra", tenint en compte que les pròximes eleccions "triam entre tornar enrere en drets adquirits o avançar cap a una societat plural, progressista i amb llibertat".

A més a més, Cladera també ha expressat la seva voluntat de ser "presidenta del Consell de Mallorca per donar més força i un nou rumb a una institució que aquesta legislatura ha invertit dos milions d'euros a Campanet", la qual cosa demostra el compromís dels socialistes amb aquest municipi.

Campanet necessita un canvi

Per part seva, la candidata a la batlia, Rosa Bestard, ha defensat la necessitat "d'un bon canvi a Campanet", el qual "només podrem aconseguir amb la força de la seva gent".

Bestard ha assegurat que "no ens faltarà compromís, ni capacitat de gestió, perquè ens deixarem la pell en millorar el nostre poble i sortim a guanyar les eleccions".

La candidata socialista ha explicat també que entén la política "com una eina per transformar la societat i això és el que vull fer a Campanet, per posar ordre i seny a un Ajuntament deixat, sense ganes, abandonat".

Per aconseguir-ho, Bestard ha volgut deixar clar que "venc carregada d'il·lusió, d'experiència i amb més ganes que mai".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube