Imprimeix
PDF

Armengol demana traslladar la victòria de les eleccions generals al 26 de maig i “guanyar per fer possible que governem 8 anys seguits a Balears”

FAS a Manacor 04-05-19Els socialistes de Manacor han presentat la candidatura per a les pròximes eleccions liderada per Núria Hinojosa, en un acte celebrat a la Plaça del Rector Rubí al qual no ha volgut faltar la candidata del PSIB-PSOE al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol.

Armengol ha avançat que "vull fer possible que el Partit Socialista pugui governar 8 anys seguits a Balears, perquè volem consolidar els millors projectes per a la gent de les illes i de Manacor". Per això, ha demanat traslladar al 26 de maig la victòria aconseguida a les eleccions generals, en les quals el Partit Socialista va ser la força més votada per primera vegada a Manacor.

En aquest sentit, la candidata socialista ha explicat que el projecte del PSIB-PSOE s'enfoca des del cicle vital, i per això, ha anunciat que "l'etapa educativa de 0 a 3 anys serà gratuïta i universal, i recordeu que els socialistes complim allò que prometem".

També en matèria educativa, Armengol ha remarcat que "continuarem prioritzant la inversió en infraestructures educatives, com hem fet aquesta legislatura posant pau social a les escoles, contractant a 1.000 professors més, fent una realitat el CEIP de Son Macià o l'ampliació del Simó Ballester".

Pel que fa a l'etapa vital juvenil, Armengol ha defensat que "hem de garantir feina als joves que s'han format", per la qual cosa ha destacat que "tots aquells tenguin una titulació de formació professional superior o universitària i no hagin trobat feina un any després d'haver acabat els estudis, tendran garantit per part del meu Govern 6 mesos de feina des de l'administració pública en el seu àmbit".

Armengol també s'ha marcat com a prioritat posar solució a la dificultat per accedir a un habitatge digne que pateixen els i les joves de Balears, per la qual cosa s'ha compromès a "fer de l'habitatge el cinquè pilar de l'Estat del Benestar, com ja hem fet els socialistes amb l'educació, amb la sanitat, amb els serveis socials i amb la dependència".

Armengol s'ha compromès a acabar "l'ampliació sencera de l'Hospital de Manacor, que comporta 85 milions d'euros d'inversió i que s'acabarà sencera si som presidenta", tenint en compte que aquesta legislatura l'obra ja està en marxa, que la ressonància magnètica ja està en vigor i que dia 15 de maig s'obren les urgències.

Pel que fa als reptes aconseguits per a Manacor aquesta legislatura, Armengol ha destacat l'electrificació del tren i el Centre de Salut Mental de Portocristo a més del CEIP de Son Macià o la reforma de l'Hospital.

La candidata socialista ha volgut donar les "gràcies infinites" a les persones que formen la candidatura municipal liderada per Núria Hinojosa, a qui ha definit com una persona que "estima amb locura el seu poble, preparada, amb experiència i que ha reivindicat Manacor durant tota la legislatura".

Finalment, Armengol ha aprofitat per recordar que "sabem el que volem per les illes, tenim un projecte clar i gent magnífica, i el que no volem és que vengui la dreta que si suma governarà, hem d'aconseguir que no sumin, que tothom vagi a votar i ningú es posi de perfil per fer possibles els somnis que es mereixen els ciutadans i ciutadanes d'aquesta terra".

Per part seva, la candidata a la batlia de Manacor, Núria Hinojosa, ha deixat clar que "falten 22 dies per guanyar la batlia de Manacor". Un repte que la socialista pretén aconseguir perquè "tenim el millor equip i el millor projecte, ens sentim amb la il·lusió, el coratge i l'experiència per dur endavant la transformació que necessita el nostre municipi, ho podem i ho volem fer sense excuses".

En aquest sentit, Hinojosa ha advertit que "el 26 de maig decidim el futur de Manacor i heu de tenir clar que els canvis no vénen dels polítics, sinó del poble i de la seva voluntat".

De fet, la candidata socialista té clar que "Manacor vol seguir mirant cap al futur amb moderació i amb diàleg, com som els socialistes, perquè si a Manacor pot guanyar les eleccions Pedro Sánchez, també podrem guanyar la batlia".

Finalment, Hinojosa ha presentat els 24 homes i dones que formen la llista dels socialistes i que "volen donar la cara pel Partit Socialista i per Manacor".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube