Imprimeix
PDF

Francina Armengol: “L’única enquesta vàlida és a les urnes, que ningú es relaxi per aconseguir una gran victòria socialista amb il·lusió, empenta i ganes”

FAS Cladera Mulet i Miralles presentació Algaida maig 2019Els Socialistes d'Algaida, Pina i Randa han presentat la candidatura per a les pròximes eleccions municipals, liderada per la batlessa Maria Antònia Mulet, en un acte amb més de 300 persones al qual no han volgut faltar la candidata al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera.

Armengol ha començat la seva intervenció dedicant unes paraules "a un gran company, amic, persona, polític i referent que passa uns moments difícils, Alfredo Pérez Rubalcaba".

La candidata al Govern ha advertit que "l'única enquesta vàlida són les urnes el 26 de maig, ningú es pot relaxar perquè no hi ha res guanyat ni fet i hem de fer possible una gran victòria socialista amb il·lusió, empenta i ganes".

En aquest sentit, Armengol ha defensat la importància de "complir el somni de governar 8 anys seguits per continuar canviant les coses a millor, com feim els socialistes des de fa anys a Algaida".

Armengol ha explicat que "estam millor que el 2015 tot i que sabem que no és suficient, però tenim pau social a les escoles, 1.000 professors, nous centres escolars, més inversió en la universitat i en formació professional", tot i que ha apostat per "fer realitat un altre somni, perquè si governam el 26 de maig, volem que l'educació de 0 a 3 anys sigui gratuïta i universal".

La candidata socialista també ha anunciat que "vull ampliar drets en aquesta comunitat autònoma, i per això aquells joves que tenguin una carrera universitària o una titulació de formació professional i no hagin trobat feina en el seu àmbit en el primer any després d'haver acabat els seus estudis, tendran 6 mesos de feina garantits per part del Govern".

Finalment, Armengol ha conclòs assegurant que "si dia 26 de maig vam pintar de vermell Algaida, Mallorca, Balears i Espanya, el 26 de maig no hi haurà qui ens aturi".

Per part seva, la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha advertit que "el 26 de maig ens hi jugam molt i hem de fer feina per guanyar les eleccions i pintar de vermell Algaida, Mallorca i Balears".

En aquest sentit, Cladera ha avançat que vol "presidir el Consell de Mallorca per apostar per una illa més sostenible, que avanci mediambientalment, que preservi el nostre paisatge i territori, que reparteixi millor la riquesa que genera el turisme, igualitària, pensada en femení, més social i que ajudi als ajuntaments, com ja hem estat fent durant tota la legislatura".

Ambdues candidates han tengut paraules de força i agraïment per a la candidata a la batlia, Maria Antònia Mulet, a qui Armengol ha definit com "una dona brutal, que es desviu pel seu poble i els seus ciutadans, que ha governat Algaida amb tranquil·litat, amb solucions i donant la veu als ciutadans", mentre que Cladera s'ha mostrat convençuda que "Maria Antònia tornarà a ser la batlessa d'Algaida, Pina i Randa".

Finalment, la candidata a la batlia d'Algaida, Pina i Randa, Maria Antònia Mulet, s'ha compromès a "seguir millorant la vida dels ciutadans, com sempre hem fet, arribant a un municipi obert, solidari i oportunitats".

En aquest sentit, Mulet ha posat la participació com a eix de les polítiques socialistes al municipi, recordant que "hem invertit més de 400.000 euros en propostes votades per les persones del poble, com les ajudes a estudiants, la millora de l'escoleta municipal o el canvi d'enllumenat públic a determinades zones".

Per això, s'ha compromès a continuar fent feina "per un municipi obert i participatiu, on les persones siguin un element més en la presa de decisions".

Finalment, el secretari general dels Socialistes d'Algaida, ha emfatitzat que "després de 28 anys de governs socialistes a Algaida no ens conformam, volem seguir amb més il·lusió que mai per fer avançar el nostre municipi amb Maria Antònia Mulet com a batlessa".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube