Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE defensa que amb el PIAT "definim el model turístic que volem per Mallorca, basat en la contenció, l'equilibri territorial i el paisatge"

Ple CIM 27-07-18El Grup Socialista ha celebrat l'aprovació inicial del Pla d'Intervenció en Àmbits Turístics, feta avui pel ple del Consell de Mallorca, defensant que és una eina que servirà per "definir el model turístic que volem per Mallorca, basat en els principis de contenció, equilibri territorial i paisatge".

Així ho ha manifestat la portaveu adjunta dels socialistes al Consell, Maria Francisca Servera, qui ha explicat que "és un pla que respon a una reivindicació ciutadana de molts de col·lectius socials que reclamen posar ordre en el turisme, per la qual cosa ordenam l'activitat turística evitant la turistificació indiscriminada del territori, preservant la nostra identitat com a poble i posant en valor el nostre entorn i paisatge".

A més a més, Servera ha volgut deixat clar que amb aquesta normativa que s'ha aprovat de forma inicial, "evitam el col·lapse de la nostra terra, en matèria de mobilitat, de territori, de paisatge, de recursos i en definitiva de la nostra economia".

Pels socialistes, el PIAT ha de contribuir "a ordenar l'activitat turística de Mallorca, regulant el planejament, l'execució i la gestió dels sistemes generals d'infraestructures, dels equipaments i dels serveis i les activitats d'explotació en l'àmbit turístic".

D'aquesta manera, Servera ha destacat que això s'aconseguirà mitjançant el límit de places turístiques que s'estableix al pla, així com també impulsant l'allargament de la temporada turística a través del turisme esportiu, cultural i patrimonial.

Finalment, la portaveu adjunta dels socialistes ha lamentat l'actitud crítica del PP pel que fa al PIAT, criticant que "per ells hauria estat millor seure i esperar, però aquesta no és la nostra manera de fer feina i nosaltres assumim les nostres responsabilitats com a govern".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube