Imprimeix
PDF

Els Socialistes de Mallorca inicien el curs polític amb l'objectiu de "revalidar la majoria d'esquerres i consolidar les polítiques transformadores que estam implantant"

Jornades Mallorca setembre 2018Els Socialistes de Mallorca han celebrat una jornada de feina a Consell amb la Comissió Executiva insular i el grup de consellers socialistes per preparar el curs polític que comença i l'estratègia de cara al darrer tram de la legislatura.

La secretària general, Mercedes Garrido, ha avançat que el principal objectiu dels socialistes és "revalidar la majoria d'esquerres per continuar governant i consolidar totes les polítiques transformadores que estam duent a terme des del Consell de Mallorca".

Especialment Garrido s'ha referit a les polítiques socials que s'estan impulsant des de la institució insular i al Servei d'Atenció Domiciliària que ja atén a més de 300 persones. "Volem incrementar aquest servei, ja que no només dóna atenció als nostres majors, sinó que també posa damunt la taula un nou focus econòmic com és el de la dependència i el de tots els treballadors i treballadores que fan aquesta tasca".

Un altre dels reptes importants dels pròxims mesos als quals s'ha referit Garrido és l'ordenació i la promoció turística. En aquest sentit la secretària general ha explicat que "acabarem la legislatura aprovant el PIAT, que ara es troba en exposició pública, i exercint la promoció turística, posant la nostra illa en segments on fins ara no accedíem, com els Estats Units o altres països més enllà dels tradicionals".

Finalment, entre les principals fites que han destacat els socialistes a les jornades també es troba el repte territorial, amb el qual "estam implantant noves infraestructures molt necessàries i reclamades per la ciutadania i iniciant el final de la legislatura amb un debat sobre el model territorial de la nostra illa".

Tot plegat, tal com ha argumentat Garrido, "posant el Consell de Mallorca on pertoca després d'haver estat en blanc durant quatre anys amb el PP, com per exemple en l'àmbit cultural".

En definitiva, els Socialistes de Mallorca es marquen tots aquests reptes des de la voluntat de revalidar els governs d'esquerres a les principals institucions "per continuar transformant Mallorca".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube