Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE considera el nou govern de Rajoy «una mala notícia pels interessos dels ciutadans de Balears»

Miralles okEl PSIB-PSOE considera que el nou govern anunciat pel president del Govern d'Espanya, Mariano Rajoy, és «una mala notícia pels interessos dels ciutadans d'aquesta terra».

Així ho ha qualificat el portaveu dels socialistes de Balears, Francesc Miralles, assegurant que els nous ministres formen part d'un Govern «que en la forma i en el fons és continuista, la qual cosa és una mala notícia pels interessos financers i també per les polítiques socials de Balears».

En aquest sentit, el portaveu socialista ha recordat que repeteixen els ministres responsables de la reforma i la precarietat laboral, del mal finançament que segueixen patint les Illes, de la LOMCE i de tantes altres polítiques contràries als interessos de la nostra comunitat autònoma.

Per això, Miralles ha desitjat «que el tarannà canviï i s'obri la porta al diàleg amb les institucions d'aquestes Illes». En aquest sentit, el PSIB-PSOE anuncia que seguirà sent reivindicatiu en totes aquelles qüestions que poden millorar la qualitat de vida de la nostra ciutadania, com és la tarifa plana per als vols entre illes, el nou model de finançament, el nou REB o la derogació de la reforma laboral i la LOMCE.

De fet, la presidenta del Govern de les Illes Balears ja ha anunciat que ha demanat una reunió amb Mariano Rajoy per traslladar aquestes i altres qüestions que afecten i preocupen a la comunitat autònoma.

Finalment, Miralles ha conclòs que «esperam que la continuïtat que suposa aquest Govern no signifiqui tenir més retallades, recentralitzacions, privatitzacions i imposicions».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube