Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE expressa el seu suport a la vaga educativa per reivindicar la derogació de la LOMQE

March Sectorial Educació FSMEl PSIB-PSOE vol expressar el seu suport a la vaga general educativa per reivindicar la derogació de la LOMQE, convocada per la Plataforma Estatal per l'Educació Pública que es celebra avui.

Els socialistes ja han manifestat en reiterades ocasions el seu rebuig a la LOMQE i en aquesta línia d'actuació, el passat mes de juliol el Grup Parlamentari Socialista va presentar davant el Ple del Congrés dels Diputats una Proposició de Llei sobre la suspensió del calendari d'implantació de la Llei orgànica de millora de la qualitat educativa.

A més a més, el PSIB-PSOE recorda que des del Govern de les Illes Balears s'han adoptat diverses mesures polítiques, legals i educatives en relació a la implantació autonòmica d'aquesta llei. Entre aquestes, una declaració institucional contra la LOMQE sol·licitant la paralització del calendari d'aplicació, l'elaboració de nous currículums de primària, secundària i batxillerat per tal de minimitzar l'impacte de la LOMQE, suspensió de les proves de 3r i 6è de primària i la interposició d'un recurs contra el Reial decret que regula les revàlides d'ESO i Batxillerat.

En aquest sentit, els socialistes insisteixen en que cal derogar aquesta llei imposada pel PP i reiteren la necessitat d'un pacte social i polític per l'educació en l'àmbit estatal, que sigui la base per aconseguir un model educatiu estable, de qualitat i que tingui continuïtat. Aquest acord ha de poder garantir l'educació com a dret i com a servei públic, fonamentat sobre la inclusió, la igualtat i l'equitat.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube