Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demana a l'Estat mesures per acabar amb les cues de passatgers als controls dels aeroports de Balears

pere joan pons i sofia hernanz congres 2016Els diputats socialistes per Balears, Pere Joan Pons i Sofía Hernanz, han registrat una sèrie de preguntes escrites al Govern d'Espanya per tal de saber quines mesures està aplicant l'Executiu per minvar les cues de passatgers als controls de seguretat dels aeroports de les illes.

Unes cues existents des de la posada en marxa de les noves mesures de control de passaports per part de la Unió Europea i que, tal com denuncien els diputats socialistes, no han vengut acompanyades d'un augment d'efectius policials per dur a terme aquests controls amb més agilitat.

Per això, Pons i Hernanz han sol·licitat al Govern d'Espanya si ha augmentat el nombre d'agents per als controls de seguretat, si s'ha pres alguna mesura de xoc davant les cues de passatgers i si s'han quantificat el nombre de persones que han perdut el seu vol a causa de la impossibilitat de passar els controls de passaports amb rapidesa.

Els diputats socialistes consideren que el Govern central no pot seguir des de la passivitat aquesta situació en les setmanes de més afluència de turistes, per la qual cosa insten a l'Executiu a implantar mesures efectives en un breu període de temps.

A més a més, els diputats socialistes lamenten que aquesta situació, juntament amb la inacció del govern del PP, perjudiquen greument a la imatge turística del país i als usuaris de les instal·lacions aeroportuàries, que diàriament es veuen afectats per una situació que no té data per resoldre's.

Per acabar amb tots aquests greus perjudicis, Pons i Hernanz demanen que l'Estat i el responsable d'AENA es reuneixin amb els sindicats dels treballadors d'aquest sector per trobar solucions als retards en els controls de passaports dels aeroports de Balears i de la resta d'Espanya.

Finalment, per tal d'evitar que es repeteixi aquesta situació, els socialistes també demanen que els Pressuposts Generals del 2018 incloguin partides específiques que ajudin a posar fi a aquesta problemàtica.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube