Imprimeix
PDF

Xisco Antich demanarà al Govern d'Espanya una nova seu pels Jutjats de Manacor que corregeixi les deficiències i la dispersió de les seus actuals

Xisco Antich PIB 04-10-16El senador socialista per les Illes Balears, Xisco Antich, ha registrat una moció al Senat per instar al Govern d'Espanya a establir un edifici adequat i amb espai suficient on ubicar els Jutjats de Manacor.

Segons ha denunciat el senador socialista actualment hi ha una dispersió de les seus judicials d'instrucció i primera instància en tres espais distints, problemes d'espai, mal estat dels edificis, retards en els sistemes informàtics, manca d'insonorització a les sales de vistes, manca d'adaptació dels espais per a persones amb mobilitat reduïda, humitats, insectes i talls d'electricitat que fan que "les condicions de feina de jutges, fiscals, advocats i funcionaris siguin d'absoluta precarietat.

Per això, Antich ha considerat imprescindible que aquesta infraestructura "corregeixi l'actual dispersió de seus judicials, així com la precarietat i les deficiències que pateixen".

De fet, el senador socialista ha recordat que fa set anys l'Ajuntament de Manacor va intentar donar solució a aquesta problemàtica cedint uns terrenys a l'Estat perquè fes uns nous jutjats en el termini de cinc anys, però que aquest conveni "segueix paralitzat per part del Govern d'Espanya".

A més a més, Antich ha defensat que els treballadors i treballadores dels jutjats també demanen "la cobertura immediata de les places vacants de funcionaris, l'habilitació d'un servei comú i eficaç de notificacions, reforç als serveis de peritatge i traducció i la millora dels serveis informàtics".

En conseqüència, la iniciativa presentada al Senat també demana al Ministeri de Justícia que cobreixi les places vacants del personal i la millora de tots els serveis deficitaris "per situar els Jutjats de Manacor en igualtat de condicions respecte de la resta de seus judicials de les illes, amb la finalitat que puguin complir amb la seva funció".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube