Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons referma el compromís socialista de millorar les pensions i eliminar els copagaments

visita inca gent gran 2019Pons, Catalina Cladera i Virgilio Moreno s'han reunit amb comerciants, associacions veïnals i de gent gran a Inca, on també han fet una visita al mercat municipal

El candidat del PSIB-PSOE al Congrés, Pere Joan Pons, la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el candidat a la batlia d'Inca, Virgilio Moreno, han desenvolupat un matí de feina a Inca per escoltar les preocupacions de comerciants, associacions veïnals i de majors, a més de visitar el mercat municipal.

Pons ha aprofitat la trobada amb les associacions de gent gran per refermar el compromís del Partit Socialista amb els seus drets, recordant que mentre alguns proposen retallar-les fins al 40% "els socialistes estam compromesos amb actualitzar-les", com ja ha fet el Govern de Pedro Sánchez en només 10 mesos de gestió.

El candidat al Congrés també ha recordat l'aposta dels socialistes per aconseguir l'eliminació dels copagaments "com ja s'ha començat a fer a Balears suprimint el copagament farmacèutic", o el projecte de la Residència Miquel Mir a Inca que gestiona el Consell de Mallorca i que ara s'està reformant. Tot plegat, "per preservar el nivell i la qualitat de vida de les persones majors".

Pons ha fet aquestes propostes quan manquen unes hores per a l'inici de la campanya per a les eleccions generals, en la qual el candidat socialista ha defensat la necessitat de "fer feina fins al darrer minut per consolidar les tendències de les enquestes i aconseguir pintar Espanya i Balears de vermell, perquè les urnes no s'omplen d'enquestes sinó de vots".

En qualsevol cas, Pons ha reiterat en què els socialistes ofereixen "un projecte consolidat i una gestió en positiu que ha generat més benestar".

En el mateix sentit s'ha pronunciat la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, qui ha destacat que els socialistes comencen la campanya "tocant carrer, veïnats, associacions i a peu de carrer per conèixer les preocupacions i necessitats d'Inca, un municipi socialista que ha treballat intensament pels seus veïnats i veïnades".

Cladera ha fet èmfasi en la necessitat de continuar governant "perquè tenim projecte, equip, valors, il·lusió i molta força per consolidar les polítiques iniciades, per la qual cosa el 28 d'abril és més important participar perquè ens hi jugam molt".

A la jornada de feina a Inca amb entitats i associacions també ha participat el batle d'Inca i candidat socialista a la reelecció, Virgilio Moreno.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube