Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demana al PP fins quan es seguirà amagant pels nombrosos casos de corrupció que els afecten

Andreu Alcover 12-04-16El PSIB-PSOE considera «alarmants» les informacions sobre els mètodes que usava el PP per instruir als seus càrrecs per finançar irregularment les campanyes electorals, en el marc de la trama Gürtel.

El portaveu del Grup Parlamentari Socialista ha apuntat que «el cas Powerpoint demostra que la corrupció està completament instaurada i sistematitzada dins el PP» i s'ha demanat «fins a quin nivell arribava aquesta informació i quins dirigents ho sabien, ja que semblen clares les instruccions des del més alt nivell per ensenyar als càrrecs del partit a cometre accions delictives».

Alcover ha recordat que aquest cas es suma a molts d'altres que té el PP de les Illes Balears pendents, com la seva implicació en el cas de la Policia de Palma, els fronts oberts que té Jaume Matas, o el finançament irregular de la seu, sobre la qual el portaveu socialista ha reiterat que «si volen actuar de valent contra la corrupció, que venguin la seu i tornin tots els doblers».

De fet, Alcover ha insistit en què «encara no hem sentit cap explicació dels casos de corrupció que afecten greument el PP», per la qual cosa el PSIB-PSOE els demana «fins quan es seguiran amagant, ja que amb aquesta passivitat la lluita contra la corrupció que pregonen no sembla creïble».

Finalment, el portaveu socialista ha emfatitzat la necessitat d'arribar fins el final d'aquest cas i el que és més important, «que es tornin a les arques públiques tots els doblers que s'han malversat i es depurin les responsabilitats que calguin».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube