Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE rebutjarà les esmenes a la totalitat dels pressuposts perquè «és difícil oposar-se als comptes més socials de la comunitat»

Andreu Alcover JPP 16-11-16El portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, ha avançat després de la Junta de Portaveus del Parlament que els socialistes rebutjaran les esmenes a la totalitat dels pressuposts pel 2017 presentades per l'oposició i que es debatran al proper ple.

Segons Alcover, les esmenes a la totalitat les presenten els mateixos grups que l'any passat «i amb els mateixos arguments», els quals «s'està demostrant que eren equivocats perquè el deute respecte el PIB s'ha mantengut intacte, no ha crescut, el dèficit s'ha reduït i som l'única comunitat autònoma que el pot complir segons l'AIREF».

De fet, el portaveu socialista ha afegit que «ni tan sols entenem perquè s'han presentat esmenes a la totalitat perquè és difícil oposar-se als pressuposts més socials de la comunitat autònoma». Així i tot, els socialistes sí que conviden a la resta de grups a presentar esmenes parcials per millorar entre tots el projecte de pressuposts.

D'altra banda, el ple del Parlament ratificarà la designació dels tres representants que hauran de defensar al Congrés la proposta de modificació del Règim Especial per Balears, que demana la implantació d'una tarifa plana de 30 euros per als vols entre illes, i que aquesta setmana ha estat aprovada per unanimitat al Parlament de les Illes. El representant socialista serà el diputat Damià Borràs, a qui es sumarà Nel Martí de Més per Menorca i Antoni Camps del PP.

Precisament, Alcover ha aprofitat per econratjar al PP «a que defensi la postura de Balears davant el Govern de Rajoy ja que és qui en definitiva pot ajudar a aprovar aquesta tarifa plana».

Finalment, en referència a la compareixença de la consellera de Presidència, Pilar Costa, sobre el tema de l'Advocacia, el portaveu socialista ha conclòs que «ha resolt els pocs dubtes que podien existir sobre l'actuació del Govern», i ha afegit que «és un error permès per PP i Podemos el fet que hagi de comparèixer Lluís Segura perquè els funcionaris tenen el seu propi sistema de rendició de comptes i mai s'ha fet comparèixer a un funcionari al Parlament».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube