Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demana que s'elabori un Pla Director d'Instal·lacions Esportives a Balears per donar suport en el seu manteniment

Elena Baquero 24-11-16La Comissió d'Esports del Parlament de les Illes Balears ha aprovat una Proposició No de Llei del Grup Parlamentari Socialista per demanar al Govern l'elaboració d'un Pla Director d'Instal·lacions Esportives.

La diputada socialista Elena Baquero ha concretat que aquest pla s'ha de centrar sobretot en poliesportius municipals, perquè «són els equips locals els que es fan càrrec de les contractacions i de la part administrativa que comporten les activitats esportives extraescolars».

Precisament, la socialista ha defensat les activitats extraescolars relacionades amb l'esport perquè «són totalment inclusives i tenen a veure amb els valors de l'esport que està impulsant el Govern de les Illes Balears».

Per això, la proposta demana a l'Executiu autonòmic «que estigui al costat dels ajuntaments en aquesta tasca de manteniment i suport a la feina administrativa que comporten les activitats esportives extraescolars», tot i sabent que el Govern no té competències en aquest àmbit però «sí que pot col·laborar en les despeses que poden tenir els clubs esportius a través dels ajuntaments».

En concret, la iniciativa proposa l'elaboració d'un cens de les instal·lacions esportives que existeixen a les Balears per després redactar l'esmentat Pla Director «que reculli les necessitats de tots els pobles de les Illes en matèria de manteniment, reconversió i tramitació administrativa d'aquestes infraestructures».

La Proposició No de Llei ha estat aprovada per unanimitat.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube