Imprimeix
PDF

Aprovats els pressuposts «més consensuats» que permeten complir els Acords pel Canvi i garanteixen l'estabilitat del Govern

Andreu Alcover 22-12-16El Grup Parlamentari Socialista ha celebrat l'aprovació definitiva dels pressuposts de la comunitat autònoma pel 2017, la qual cosa, segons el portaveu, Andreu Alcover, «és una demostració que el Govern i el Parlament funcionen bé».

Alcover ha remarcat que són uns pressuposts que augmenten un 10%, que segueixen retornant drets, redistribuint la riquesa i «per primera vegada en molts d'anys recuperen clarament la inversió, després de 4 anys del PP».

De fet, Alcover ha explicat que són «els pressuposts més consensuats de la història de la comunitat», perquè hi ha un total de 95 esmenes de l'oposició acceptades, algunes d'elles transaccionades, «tenint en compte que el 2014 el PP no en va aprovar ni una a l'oposició».

En qualsevol cas, s'aprova la llei més important de l'any, la qual cosa permetrà «dur a terme aquelles polítiques plasmades als Acords pel Canvi i garantir la tranquilitat i l'estabilitat al Govern», ha conclòs Alcover.

El PSIB-PSOE exigeix màxima celeritat per resoldre la situació del Parlament

Pel que fa a l'expulsió de Xelo Huertas de Podem, el portaveu socialista ha exigit «màxima celeritat en tot el procediment», una qüestió que a criteri del socialista «s'ha de resoldre aquests dies». Per això, el PSIB-PSOE exigirà convocar una Comissió de Seguiment dels Acords Pel Canvi per estudiar la situació en la que es troba el Parlament.

Alcover també ha acusat a Podem de «certa negligència» per resoldre aquest procediment ja que «avui era dia per parlar de l'aprovació dels pressuposts i lamentam que hagi coincidit amb l'expulsió de la presidenta de la cambra del seu partit».

En qualsevol cas, Alcover ha recordat que «els temes institucionals que han afectat a Podem sempre han acabat sent polèmics», qüestió que també s'haurà de tractar a la reunió de seguiment del pacte. Precisament és en aquest àmbit on «hem d'acordar una solució futura, no al Consell Ciutadà del propi Podem».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube