Imprimeix
PDF

Alcover: «El PP intenta desviar l'atenció de la seva corrupció quan hauria de demanar perdó i tornar els doblers»

andreu alcover ple pib 7 febrer 2017El portaveu socialista ha tornat a instar al president del PP, Miquel Vidal, que accepti la compareixença sol·licitada pels socialistes per «donar explicacions a la ciutadania».

Avui que s'ha conegut que la Fiscalia Anticorrupció demana 5 anys de presó per Jaume Matas i José María Rodríguez per pagar despeses del PP amb doblers públics, el portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, ha acusat als populars d'intentar «desviar l'atenció de la seva corrupció» amb el tema de la presidència del Parlament de les Illes Balears que ja està en vies de solució, «quan haurien de demanar perdó i tornar els doblers».

Alcover ha recordat que el Grup Parlamentari Socialista va registrar una sol·licitud de compareixença a la Comissió d'Assumptes Institucionals i Generals del diputat Miquel Vidal, també president del Partit Popular de les Illes Balears, per donar explicacions sobre les subvencions electorals indegudament rebudes durant el 2007, tal i com revelava un informe de la Sindicatura de Comptes.

El portaveu socialista ha instat a Vidal a acceptar aquesta compareixença per «donar explicacions a la ciutadania» i saber, d'una vegada, «si pensen tornar els doblers que són de la ciutadania de les Illes Balears».

Alcover ha manifestat que «si de veritat estiguessin en contra de la corrupció, tornarien ˝d'ofici˝ els doblers a les institucions a més de demanar perdó», sobretot després que la Sindicatura de Comptes i els jutjats estiguin demostrant que han rebut doblers indegudament».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube