Imprimeix
PDF

Andreu Alcover: «A qui del PP ens hem de dirigir perquè digui quan tornaran els 153.000€ cobrats de forma irregular per la campanya de 2007?»

Andreu Alcover Com Hisenda 04-04-17El Grup Parlamentari Socialista lamenta la decisió del diputat del PP, Miquel Vidal, de no comparèixer a la Comissió d'Hisenda del Parlament per donar explicacions sobre els 153.000 euros que el seu partit va cobrar en negre per pagar la campanya electoral de 2007, tal com assegura tant una sentència judicial com un informe de la Sindicatura de Comptes.

Els socialistes havien demanat la compareixença de Vidal per ser fins fa uns dies el president del PP, però s'ha negat a resoldre els dubtes de la resta de grups, tot i ser present a la comissió a la qual es requeria la seva compareixença.

El portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, ha apuntat que «qui deu aquests doblers a tota la ciutadania és el PP i el que ens interessa és quan tornaran els 153.000€ que són de tothom».

Davant la manca d'explicacions del màxim responsable del PP de Balears fins fa uns dies, Alcover s'ha demanat «a qui del PP ens hem de dirigir perquè ens diguin quan tornaran els doblers que han cobrat i gastat de forma irregular i que són de tota la ciutadania?».

Finalment, Alcover ha denunciat que «a l'hora de reclamar responsabilitats quan ni tan sols hi ha un indici d'irregularitats el PP fa via a demanar dimissions i quan hi ha una sentència judicial que confirma el cobrament de doblers de forma irregular, no volen donar explicacions ni tornar aquests doblers».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube