Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE denuncia la nova traïció de Rajoy a Balears, "qui ens renyava pel nostre model turístic mentre reactivava les prospeccions a la Mediterrània"

Andreu Alcover 24-04-18El portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, ha expressat el màxim rebuig dels socialistes a la reactivació dels sondejos a les aigües de Balears prevista pel Govern d'Espanya.

En aquest sentit, el portaveu socialista ha denunciat que "mentre Rajoy venia dissabte a renyar-nos sobre el nostre model turístic, el BOE publicava al mateix temps la reactivació de les prospeccions a la mar mediterrània"; la qual cosa és, per Alcover, "una traïció que hem d'aturar com sigui".

Per això, el PSIB-PSOE, juntament amb la resta de grups que donen suport al Govern, registraran avui d'urgència una Proposició No de Llei per instar a l'Estat a declarar la Mediterrània zona lliure de prospeccions i a reactivar al Congrés la Proposició de Llei aprovada a Balears per unanimitat per tal que aquest objectiu de tenir unes aigües sense prospeccions sigui una realitat.

De fet, el portaveu socialista ha recordat que va ser el vet de PP i C's el que va aturar la tramitació d'aquesta iniciativa legislativa, que després de la sentència del Tribunal Constitucionals sobre els vets al Congrés "és perfectament vigent i es pot tramitar".

A més a més, Alcover ha exigit a Company "que desperti i comenci a reclamar a Rajoy el que és necessari per Balears, com és una mar lliure de prospeccions, el descompte de resident al 75%, el conveni de carreteres i tantes altres qüestions que no s'inclouen als PGE".

Finalment, el portaveu del Grup Parlamentari Socialista ha insistit en què "Rajoy va amagar la reactivació de les prospeccions mentre criticava un model turístic que ens aporta més riquesa que mai, que afavoreix el repartiment d'aquesta perquè s'han incrementat els salaris dels treballadors de l'hoteleria, que permet a Balears liderar la creació d'ocupació i el creixement econòmic a nivell nacional".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube