Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE lamenta que Salom "torna a posar la Delegació de Govern a fer feina en favor del PP impugnant el decret del català"

Maria José Camps 23-05-18 La diputada del Grup Parlamentari Socialista, Maria José Camps, ha denunciat després de la Junta de Portaveus que amb el recurs contra el decret del català a salut "Maria Salom torna a posar la Delegació de Govern a fer feina en favor del PP", com ja va fer amb la carrera professional o les subvencions als ajuntaments pel català.

Pels socialistes, es tracta d'un nou atac a la sanitat pública de Balears, de la qual "Salom diu que és un dret fonamental però després impugna el retorn de la sanitat universal i el decret de salut".

Per això, Camps ha volgut deixar clar que "el PP ha canviat de cares però no d'estratègia, continuant amb Company la confrontació per la llengua que va començar amb Bauzá".

Malgrat això, la també secretària de Política Autonòmica del PSIB-PSOE ha volgut deixar clar que "el decret en cap moment posa en perill la sanitat pública i prova d'això és que s'han presentat 7.340 persones a les oposicions convocades per gairebé 5.000 places, la qual cosa no passava amb el PP perquè no es feien oposicions". Per Camps, "Salom actua per motius ideològics i les xifres canten".

D'altra banda, la diputada socialista ha fet referència a la Llei d'Habitatge, la primera de Balears, que es debatrà al ple de dimarts del Parlament, la qual cosa ha celebrat la socialista perquè "érem l'única comunitat que no disposava d'una llei d'aquest tipus".

Camps ha recordat que la nova normativa conté mesures potents, com la que contempla que "els grans tenidors de més de 10 habitatges estaran obligats a cedir temporalment els seus habitatges buits per convertir-los en habitatge social".

Una llei que s'uneix a altres mesures importants impulsades pel Govern com l'increment del 30% del parc públic d'habitatge construint 511 nous habitatges públics enguany, o les ajudes pel lloguer de les quals "se'n beneficiaran 3.000 famílies de Balears".

Unes iniciatives que deixen clar que "a la nostra comunitat autònoma només es fan polítiques públiques d'habitatge quan governa l'esquerra", i bona prova és que el PP va ser l'única formació que va plantejar una esmena a la totalitat de la Llei d'Habitatge.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube