Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE celebra que "tornam a ressituar Balears al mapa estatal liderant polítiques cabdals com turisme o dependència"

Andreu Alcover i Bel Oliver 18-06-18El PSIB-PSOE ha reiterat la seva satisfacció pels darrers nomenaments del Govern de Pedro Sánchez, amb Bel Oliver al capdavant de la secretaria d'Estat de Turisme, Rosario Sánchez com a Delegada del Govern i Carmen Orte com a directora general de l'Imserso.

Pel portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, es tracta de "tres immillorables ambaixadores de Balears, coneixedores de la nostra realitat i que lideraran polítiques cabdals per a la nostra terra, com són el turisme o la dependència, tornant a ressituar Balears al mapa polític estatal després que el PP de Balears no tengués cap dels seus membres al Govern de Rajoy".

Una de les primeres mesures del nou Govern d'Espanya ha estat precisament l'inici dels tràmits per retornar la sanitat universal, la qual cosa Alcover ha valorat molt positivament perquè "en 10 dies el Govern de Balears va retornar la targeta sanitària als immigrants sense papers i ara, en menys de 10 dies, el Govern de Sánchez retorna aquest dret importantíssim".

En aquest sentit, Alcover ha remarcat que també s'eliminarà el copagament farmacèutic i ha celebrat que "vam ser els socialistes els que vam fer la Llei General de Sanitat, amb Ernest Lluch, i tornam a ser els socialistes els que recuperam la sanitat universal.

Alcover també ha aprofitat per fer una valoració del període de sessions del Parlament que ha acabat, assegurant que "hem donat continuïtat al diàleg i el consens present durant tota la legislatura, el qual ens ha permès aprovar lleis tan importants com la d'Habitatge, la de Memòria Democràtica, la del Tercer Sector, o la Llei Òmnibus".

Tot plegat, tal com ha deixat clar el portaveu socialista, amb l'objectiu "d'apuntalar el canvi iniciat el 2015 i millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes de Balears".

Ara, es continuarà amb aquesta tasca durant el període parlamentari extraordinari, el qual contempla un ple dia 27 de juny per tramitar el senador per Formentera, la Llei de Prospeccions, la Llei de Cas Serres i la modificació de l'Estatut d'Autonomia per eliminar els aforaments als diputats i al Govern.

Prioritats de la secretaria d'Estat de Turisme

D'altra banda, la portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista, Bel Oliver, ha anunciat que avui mateix renunciarà a la seva acta de diputada per passar a ser, des de demà, la nova secretària d'Estat de Turisme.

Una nova responsabilitat que Oliver ha avançat que assumeix "honrada i amb serietat, ganes i il·lusió" per estar "a disposició dels ciutadans de Balears i d'Espanya".

De cara a la nova etapa que comença, Oliver s'ha marcat com a prioritats el diàleg constant amb comunitats autònomes i representants del sector turístic, així com la millora de les condicions laborals dels treballadors i treballadores del sector per tal que els beneficis d'aquesta indústria es traslladin a tothom.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube