Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE assegura que Pablo Casado és "un Aznar Revival que farà tornar el PP més radical i amb un preocupant escorament a la dreta també a Balears"

Maria José Camps i Enric Casanova 23-07-18La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista, María José Camps, ha valorat l'elecció de Pablo Casado com a nou president del PP assegurant que "sense cap dubte farà tornar el PP més radical i amb un preocupant escorament a la dreta".

A criteri de Camps, la nova responsabilitat de Casado suposa "la continuïtat de les retallades, les imposicions i el patiment a la classe mitjana i treballadora, ja que formava part del cercle directiu de Rajoy, però també implicarà un Aznar Revival, perquè es situa a moltes de les tesis de l'expresident".

Una radicalització que tal com ha augurat la portaveu socialista "anirà en augment per la lluita d'estirar quatre vots a Ciutadans, per la qual cosa veurem un PP més preocupat per la lluita del poder de la dreta que pels interessos de la ciutadania". De fet, els socialistes creuen que amb la inclusió de Prohens i altres dirigents d'aquí a la cúpula nacional "aquesta radicalització arribarà aviat al PP de Balears".

A més a més, Camps també ha lamentat la "greu incoherència de proposar que governi la llista més votada mentre acaba de ser proclamat president sense ser el candidat més votat i sumant altres forces, el que ell diria un pacte de perdedors".

Pel que fa a la gratuïtat dels aparcaments dels hospitals públics de Balears, la portaveu adjunta ha demanat responsabilitat a totes les formacions del Parlament tenint en compte que "Can Misses és el pàrquing més car d'Espanya, amb un preu de 2,10 euros l'hora".

Especialment s'ha dirigit a Ciutadans i a la resta del Grup Mixt, a qui ha demanat que "decideixin si es situen al costat de la majoria de la ciutadania que reclama no pagar per anar al metge o si volen retardar uns mesos una mesura que acabarà arribant".

En qualsevol cas, Camps ha volgut deixar clar que "la intenció del Grup Parlamentari Socialista era agilitzar el mandat parlamentari per fer gratuïts aquests aparcaments però, si demà no és possible, ja hi ha registrada una Proposició de Llei en aquest sentit.

Finalment, Camps també s'ha referit a la Llei de Famílies que demà es debatrà al ple del Parlament, la qual inclourà diferents esmenes a proposta socialista per "protegir els drets dels menors, persones grans i víctimes de la violència masclista".

Llei Salut Laboral

Una de les normatives més importants que el ple del Parlament aprovarà demà és la Llei de Salut Laboral, la qual segons el diputat Enric Casanova "arrodonirà la tasca feta aquesta legislatura per combatre la precarietat laboral i millorar les condicions dels treballadors i treballadores de Balears".

L'objectiu de la nova llei és lluitar contra la sinistralitat laboral, la promoció de la salut i avançar en el reconeixement de les malalties professionals, especialment en el sector turístic i de serveis, amb la creació de la Unitat de Malalties Professionals.

Per Casanova, aquesta llei "ajudarà a millorar les condicions laborals dels treballadors i treballadores de la nostra terra partint de la prevenció i la promoció de la salut".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube