Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE votarà en contra de les esmenes a la totalitat dels pressuposts perquè "els arguments del PP per rebutjar-los mai s'han acabat complint"

Andreu Alcover 14-11-18El portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, ha valorat avui l'ordre del dia del ple del Parlament de dimarts que ve, anunciant l'oposició del PSIB-PSOE a les esmenes a la totalitat dels pressuposts presentades pels grups de l'oposició.

"Tenim uns pressuposts prudents, que es poden complir, i fins i tot millorar", ha dit Alcover, qui ha criticat l'oposició sistemàtica del PP als pressuposts presentats per l'Executiu. "Cada any ens han dit que crearíem més deute i més atur, que inflàvem els ingressos, però l'experiència ha demostrat que cada exercici els resultats han sigut millors que les expectatives del Govern".

El portaveu socialista també ha reptat els populars a concretar "quines partides de despesa minorarien per tal d'abaixar o eliminar imposts", ja que "no es poden eliminar taxes a força de deixar d'amortitzar deute" i ha recordat que el Partit Popular "va adquirir entre el 70 i el 80% del deute d'aquesta comunitat, i per tant ara no ens queda més remei que amortitzar la quantitat, per cert bastant alta, que ens toca per al 2019".

Finalment, Alcover ha lamentat que el PP i Ciutadans s'oposessin, al Congrés dels Diputats, a què les autonomies poguessin tancar els pressuposts amb un dèficit del 0,3% en comptes del 0,1% actual, ja que "haguéssim pogut destinar més doblers a polítiques socials".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube