Imprimeix
PDF

Francina Armengol es reuneix amb els càrrecs socialistes d'Eivissa

Francina Eivissa febrer 2017La presidenta del Govern de les Illes Balears i secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, s'ha reunit aquest diumenge amb càrrecs institucionals i orgànics del PSOE d'Eivissa per fer una valoració del ritme de treball a les administracions locals, insulars i autonòmiques i per tractar el pròxim calendari congressual.

Armengol ha animat els i les socialistes d'Eivissa a continuar amb la "bona feina" a les institucions i a intensificar l'activitat del partit, amb més contacte amb la militància i amb la ciutadania.

De cara al pròxim congrés federal, Francina Armengol ha mostrat el seu desig que el PSOE surti unit i reforçat, després d'una etapa molt complicada que s'ha viscut als últims mesos. La secretària general desitja que els candidats que es presentin a les primàries -de moment n'hi ha dos que ho han anunciat públicament- puguin visitar les nostres illes i parlar amb la militància per exposar els respectius projectes de partit.

La trobada amb Francina Armengol, que va durar prop de tres hores, va servir per valorar tant qüestions referents al partit com de les polítiques que porta a terme el Govern de les Illes Balears, del qual la seua presidenta en va destacar el bon funcionament i resultats tan visibles com les inversions en matèria d'aigua o la posada en marxa de l'impost turístic, del qual Eivissa rebrà en aquesta primera convocatòria una inversió superior a la recaptació que hi ha hagut a l'illa i del que estableix el mateix reglament de la llei.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube