Aquesta primavera, els i les socialistes estam preparats per fer història governant a totes les institucions. Per això, presentam les millors candidatures per sortir a guanyar i fer realitat el canvi quatre anys més.

Candidats i Candidates al Consell de Mallorca

1. Catalina Cladera Crespí

(Sa Pobla, 1972)

Llicenciada en Economia i Màster en Gestió Pública. És Consellera d’Hisenda i Administració Pública del Govern de les Illes Balears, Secretària d’Economia del PSIB-PSOE i Secretària General dels Socialistes de Sa Pobla, amb una àmplia experiència a l’Administració Pública.

2. Andreu Alcover Ordinas

(Manacor, 1966)

Llicenciat en Filologia, Alcover és actualment Diputat al Parlament de les Illes Balears i Portaveu del Grup Parlamentari Socialista. És vicegerent de la UIB i membre del Consell Polític del PSIB-PSOE, la FSM i l’Agrupació Socialista de Palma.

3. Teresa Suárez Genovard

(Palma, 1964)

Llicenciada en Psicologia i MBA en Social Entrepreneurship, actualment és Secretària General de la Conselleria de Presidència. La seva trajectòria professional s’ha desenvolupat en l’àmbit de la gestió i la direcció d’organitzacions del tercer sector, essent gerent de l’IMAS entre 2007 i 2011.

4. Javier de Juan Martín

(Cáceres, 1976)

Diplomat en Empresarials, és Conseller Electe del Consell de Mallorca i Vicepresident Primer de l’IMAS, on ja tenia experiència com a tècnic. És el Secretari de Programes, Idees i Formació del PSIB-PSOE i Vicecoordinador de la Conferència Política de la FSM.

5. Silvana González

(Astúries, 1984)

Estudis de Mestra en Educació Infantil, Tècnica Superior en Educació Infantil i Tècnica Superior en Topografia i Urbanisme. És la Secretària del Gabinet de Presidència del Govern i Secretària d’Organització del PSIB-PSOE, amb trajectòria com a assessora a diverses instutucions autonòmiques.

6. Jaume Tortella Cànaves

(Inca, 1979)

Llicenciat en Filologia Catalana (UIB), és professor de Llatí a l’escola Nostra Senyora de la Consolació d’Alaró, de la que va ser director entre 2006 i 2017. És el Secretari d’Educació del PSIB-PSOE i regidor de Comunicació, Comerç i Turisme a l’Ajuntament d’Inca.

 

 

 

7. Lorena Oliver Far

(Palma, 1964)

Llicenciada en Dret (UPF) i experta en Mediació Civil i Mercantil, actualment és consellera del Consell de Mallorca i Secretària d’Habitatge i Model de Ciutat dels socialistes de Palma. És advocada amb despatx propi i Coordina el bloc de Dignitat i Extensió de Drets la Conferència Política del PSIB-PSOE.

8. Andreu Serra

(Palma, 1976)

Llicenciat en Psicopedagogia, actualment és Tinent de Batle de Serveis Generals i Seguretat a l’Ajuntament de Calvià, on també n’és el portaveu de l’equip de govern. És Secretari de Comunicació de l’Agrupació Socialista de Calvià.

9. Maria Antonia Garcías Roig

(Inca, 1973)

Arquitecta i Experta Universitària en Resolució de Conflictes a través de la Mediació, actualment és la Gerent de l’IBAVI. Professional de reconegut prestigi, ha treballat a institucions com el Col·legi Oficial d’Arquitectes de Balears i compta amb una extensa formació tècnica.

10. Xavier Pasquet de la Riba

(Barcelona, 1969)

Llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, és director general de Comerç, Turisme, Litoral i Projectes Estratègics a l’Ajuntament de Calvià. Té àmplia experiència internacional en el sector de l’economia i l’empresa.

11. Margalida Portells Sastre

(Muro, 1978)

Mestra Especialista en Educació Física, Infantil i Primària i assessora tècnica docent, és Directora Insular d’Esports del Consell de Mallorca, Secretària General dels Socialistes de Muro i Portaveu del Grup Socialista a l’Ajuntament de Muro, on és Regidora. Portells també és membre de l’Executiva de la FSM.

 

 

12. Pep Lluís Colom

(Sóller, 1976)

Diplomat en Magisteri d’Educació Primària i d’Educació Especial, actualment és director insular de Modernització i Innovació del Consell de Mallorca i 1r tinent de Batle i regidor d’Hisenda i Funció Pública a l’Ajuntament de Sóller, d’ón fou batle de 2007 a 2011.

 

 

 

 

13. Ivon Renaud Mas

(Buenos Aires, 1976)

Llicenciada en Administració d’Empreses, Postgrau en Direcció i Gestió de Serveis i Postgrau en Marketing Avançat, actualment és Regidora d’Hisenda, Urbanisme, Activitats i Contractació General a l’Ajuntament de Capdepera.

14. Antoni Cànaves Capllonch

(Pollença, 1981)

Diplomat en Magisteri d’Educació Primària (UIB), actualment és 1r tinent de batle i regidor d’Educació, Esports, Turisme, Comeriç i Fires de l’Ajuntament de Pollença. També és Secretari de Política Municipal dels socialistes de Pollença i membre de l’executiva de la FSM

15. Maria Teresa García Cabrera

(Palma, 1988)

Diplomada en Ciències Empresarials (UIB), graduada en Administració i Direcció d’Empreses (UIB) i Màster en Comptabilitat i en Comptabilitat i Auditoria, treballa com a auditora en el sector privat, on té reconeguda experiencia

16. Pep Lluís Urraca Martín

(Madrid, 1969)

Coach titulat per gestionar equips d’alt rendiment i presentacions d’alt impacte, és cap de vendes d’empreses a Telefònica. Urraca és membre del Consell Polític del PSIB-PSOE i Secretari General dels Socialistes de Santa Eugènia, on és regidor a l’oposició

17. Paula Ginard Vilchez

(Artà, 1964)

Estudis de Llicenciatura d’Història de l’Art (UIB). És Directora Insular de Turisme i Promoció Econòmica i Artesania del Consell de Mallorca. Ginard també és Regidora d’Acció i Promoció Culturals i Festes a l’Ajuntament d’Artà.