Federació Socialista Mallorca

Benvinguts/des

Benvingut/da a aquest espai on podràs seguir la tasca dels Socialistes de Mallorca i participar activament en la defensa dels valors socialistes.

La vocació de servei públic és la que ens fa lluitar per aconseguir una societat més igualitària i més justa i ho volem fer comptant amb la teva participació. Volem que aquest nou projecte sigui la conseqüència de la interacció, la participació i el debat entre la societat civil de les Illes Balears i el Partit Socialista.

T’hi esperam!

catalina-crespi

Estructura Federació Socialista de Mallorca

El PSIB-PSOE és el partit dels i les Socialistes de les Illes Balears i està integrat com un partit autònom en l’estructura federal del PSOE.

El PSIB-PSOE està format per tres federacions insulars -Mallorca, Menorca i Eivissa- i l’Agrupació Insular de Formentera.

Les federacions i l’Agrupació Insular són les responsables de l’organització territorial i dels grups de treball temàtics, anomenats sectorials. Les federacions insulars s’organitzen al voltant d’Agrupacions Locals, que són l’àmbit organitzatiu més bàsic del partit i al qual han de pertànyer tots els i les militants.

En cada un d’aquests tres nivells (PSIB-PSOE, Federacions o Agrupació Insular, i Agrupacions Locals), les decisions són preses per dos òrgans: un de sobirà i representatiu de tota la militància i un altre de caràcter executiu.

Com ens organitzam ?

Unes estructures flexibles i transparents permeten la participació dels militants i dels simpatitzants.
Destaques les següents estructures:


– Funcional: Permet l’execució i gestió del Partit


– Territorial: El PSOE és un partit federal que s’estructura en Agrupacions Municipals, Locals o de Discricte; Federacions Insulars Provincials o Comarcals i Partits o Federacions Nacionals o Regionals.


– Sectorial: Permet l’implicació en àrees polítiques concretes.

Suma’t al compromís

Com a militant, simpatitzant o com a voluntari
Ajuda’ns a construir un futur millor