FSM_Convencio Mallorca_portada web

Convenció Mallorca 2030

Ja fa 8 anys, vàrem assumir el repte de construir una Mallorca més justa, democràtica i inclusiva, iniciant el camí del canvi i deixant enrere una de les etapes més fosques que ha viscut aquesta terra. Al llarg d’aquests anys, hem demostrat als diferents governs municipals, insular i autonòmic, que som l’únic partit capaç de garantir els drets, les llibertats, la igualtat d’oportunitats i el repartiment de riquesa just entre totes les persones que conformen la nostra societat.

L’any 2023, els i les socialistes tornam a afrontar un doble repte. D’una banda, el repte de seguir transformant la nostra societat i de somiar la Mallorca de futur que ens agradaria continuar construint per als nostres fills i filles i, per altra banda, el repte de preservar tots i cadascun dels drets i llibertats conquerides durant aquests darrers anys. Conquestes i futur que es perdran i no existiran si les forces progressistes no governen a Mallorca.

En el procés de la convenció Mallorca 2030, ens hem volgut imaginar com seria aquesta illa quan seguim governant els socialistes, projectant el treball realitzat aquestes darreres dues legislatures durant 8 anys més.

#GarantiaDeFutur

Consulta el Document Marc de la convenció Mallorca 2030.

Actes Sectorials de la Convenció Mallorca 2030

Per elaborar el document marc de la Conferència Polícia dels Socialistes de Mallorca (Convenció Mallorca 2030) ens vàrem reunir amb els diferents sectors per conèixer de primera mà les propostes i reivindicacions que, tot seguit, ens varen ajudar a dibuixar les solucions als reptes dels pròxims quatre anys. Mira’ls!

Drets Socials

Territori