El Grup Socialista en el Consell celebra les modificacions pressupostàries destinades a augmentar partides socials

El portaveu socialista, Andreu Alcover, ha qualificat d’“inexplicable” que l’oposició hagi votat en contra d’aquesta proposta

El ple extraordinari del Consell de Mallorca ha aprovat avui una modificació pressupostària per augmentar partides socials. En particular, la modificació aprovada es destinarà a augmentar la partida de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) i és conseqüència de l’increment del conveni col·lectiu, fruit de la concertació del tercer sector.

El portaveu del Grup Socialista en la institució insular, Andreu Alcover, ha mostrat la seva satisfacció perquè s’hagi pogut aprovar aquesta modificació, alhora que ha mostrat la seva incredulitat pel vot en contra de l’oposició, un fet “inexplicable” per al socialista.

“L’oposició ha votat en contra segurament perquè no devia voler traslladar aquest increment als treballadors”, ha constat Alcover, qui també ha recordat que de la partida de baixa s’ha emprat el romanent d’anys anteriors, “la qual cosa pressuposa una gestió prudent”, ha destacat el socialista.

Així mateix, el plenari ha aprovat dues modificacions més per pagar dues sentències pendents per un valor d’aproximadament 8 milions d’euros.

Respecte d’això, Alcover ha destacat la importància d’haver fet front a aquest pagament, donat que “meritava interessos per al Consell i era una obligació fer-ne front” i ha volgut destacar l’informe de la intervenció, que assenyala que aquest pagament no afecta l’estabilitat pressupostària de la institució, la qual cosa demostra que “és símptoma de bona gestió econòmica”.

Leave a Reply