Alcover: “l’aprovació del 69% de les propostes de resolució aglutina el consens sobre com hem de sortir d’aquesta crisi”

De les 101 propostes presentades pels partits del govern, 77 s’han aprovat per unanimitat o majoria de 30 sobre 33 consellers

El Ple del Consell ha aprovat avui el 69% de les propostes de resolució que han presentat les diferents formacions polítiques arran del debat de política general, fet que pel portaveu del Grup Socialista, Andreu Alcover “aglutina el consens de com hem de sortir d’aquesta crisi”.

Alcover ha assegurat que amb l’aprovació de 242 de les 351 propostes que s’han presentat “hem aconseguit el que la ciutadania espera de nosaltres, que és que siguem capaços d’arribar a acords i de sumar en propostes per a la reactivació econòmica i social”.

Durant el Ple, el portaveu socialista ha remarcat que “no hi ha gaires precedents d’un consens tan ampli en altres debats de política general”. De fet, durant la darrera legislatura del Partit Popular només es van aprovar, de mitjana, un 25% de les propostes de resolució.

Pel que fa a les 101 mesures que han presentat els partits del govern, Alcover ha destacat que se n’han aprovat 77 per unanimitat o per majoria de 30 sobre 33 consellers.

Per al socialista, “les propostes que hem presentat apuntalen els Acords de Raixa com a full de ruta de la legislatura i el Pla Reacciona com l’eina per pilotar una sortida transversal de la crisi econòmica i social derivada de la pandèmia”.

Entre elles, ha destacat la transferència de les competències d’ordenació del turisme, l’impuls a la iniciativa legislativa del Consell, el compromís per a la millora del finançament del Consell i l’aposta per continuar reforçant l’IMAS, del qual ha remarcat ”una gestió impecable durant la pandèmia”.

Leave a Reply