Els socialistes d’Alcúdia denuncien les manifestacions masclistes i d’odi cap a les dones emeses per un membre de Vox

Un representant de la formació d’extrema dreta a Alcúdia ha publicat en el seu perfil de Facebook un missatge justificant l’assassinat de dones, unes declaracions que són “una gran irresponsabilitat i una humiliació per a les víctimes i les seves famílies”

L’Agrupació Socialista d’Alcúdia rebutja i condemna les declaracions marcadament masclistes i d’odi cap a les dones realitzades públicament per un membre de la formació Vox Alcúdia en què justifica l’assassinat de dones víctimes de la violència de gènere.

En el missatge, publicat en el seu perfil de la xarxa social Facebook, l’autor acusava el feminisme de ser una “condemna per a l’home” i continuava justificant els assassinats: “després es demanen per què alguns opten per matar-les abans de llevar-se la vida”, deia aquest membre de Vox en el seu missatge.

“Aquestes declaracions són d’una gran irresponsabilitat i menyspreen la vida de tantes dones assassinades”, han remarcat els socialistes d’Alcúdia, precisament després que 3 dones hagin estat assassinades, en menys de 48 hores, en mans de les seves parelles o exparelles a diferents localitats d’Espanya.

En aquest sentit, els socialistes d’Alcúdia també han volgut posar de relleu que “les Illes Balears són una de les Comunitats Autònomes que registren més denúncies per violència masclista contra les dones”, i han insistit en la necessitat que la formació rectifiqui i demani disculpes, especialment “a totes les víctimes de violència masclista i a les seves famílies, que a més de partir aquest flagell social, també han de suportar aquest tipus d’humiliacions. Demanam màxim respecte per a tots ells”.

Les mencionades declaracions les ha publicat un membre del partit d’extrema dreta Vox a Alcúdia el mateix cap de setmana en què milers de persones han sortit als carrers de tot Espanya per demanar la igualtat real i efectiva entre homes i dones, en unes mobilitzacions històriques amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

Source: Federació de Mallorca – Municipis

Comments are closed