Els socialistes d’Alcúdia proclamen Bàrbara Rebassa com a precandidata a la batlia del municipi

També s’ha aprovat per unanimitat la llista de persones que acompanyaran Rebassa i que formen un grup “heterogeni i amb experiència per donar solució als problemes” dels alcudiencs i alcudienques

L’assemblea de l’Agrupació Socialista d’Alcúdia ha aprovat per unanimitat la llista de precandidats que concorreran a les eleccions municipals del 26 de maig amb Bàrbara Rebassa com a cap de llista i, per tant, precandidata a la batlia del municipi.

“Em fa molta il·lusió que els meus companys hagin dipositat en mi la seva confiança per seguir fent feina per i per al poble”, ha expressat la precandidata socialista, qui també ha explicat que l’equip que l’acompanyarà en els comicis de maig està format per persones molt capaces, treballadores i de distints perfils. “Estic molta satisfeta perquè és una molt bona precandidatura, la llista és molt heterogènia. Hi ha gent molt jove i gent amb més experiència, gent del port i gent del poble, i gent amb formació en distints àmbits”, ha explicat Rebassa.

L’objectiu dels socialistes d’Alcúdia és guanyar les eleccions per continuar amb la feina iniciada aquests quatre anys en què han format part de l’equip de govern. Per aconseguir-ho, Rebassa i el seu equip prepararan les propostes per a la pròxima legislatura amb un programa “que vagi d’abaix a dalt”, ha destacat la precandidata a batlessa, és a dir “escoltant sempre el poble, això és el primer que hem de fer, per després poder configurar un programa la finalitat del qual sigui donar solució a les inquietuds i necessitats dels ciutadans i ciutadanes d’Alcúdia”.

Bàrbara Rebassa és l’actual regidoria d’Educació i Patrimoni de l’Ajuntament d’Alcúdia, per la qual cosa acumula experiència en la gestió municipal. Entre les fites assolides aquesta legislatura, Rebassa destaca les realitzades en l’àmbit de les polítiques socials i de salvaguarda del patrimoni, dos àmbits que seguiran sent fonamentals per als socialistes d’Alcúdia a partir del 26 de maig.

“Hem restaurat part de les murades de la ciutat, hem peatonalitzat part del centre històric d’Alcúdia i hem sol·licitat la compra de terrenys que formarien part de Pol·lèntia, que es finançarà amb l’Impost de Turisme Sostenible”, ha destacat Rebassa.

 

PRECANDIDATURA SOCIALISTA A LES ELECCIONS MUNICIPALS DE 26 DE MAIG DE 2019 A L’AJUNTAMENT D’ALCÚDIA

 1. Bàrbara Rebassa Bisbal
 2. Martí Garcias Plomer
 3. Aguas Santas Lobo Benítez
 4. Gabriel de Hevia Aleñar
 5. Antònia Cànaves Cànaves
 6. Martí Garcias Martí
 7. Josune Fernández Lobo
 8. Quim Buendia Morro
 9. María Begoña Hernández González
 10. Margarita Cifre Llompart
 11. Gabriel Garcias Cerdà
 12. María Jesús González Mesa
 13. Abdessamed Rjafelah
 14. Esther Villalba Trovato
 15. Antonio Zúnica Alfaro
 16. Joan Gaspar Vallori Guayta
 17. Pere Josep Malondra Sánchez

1r. Suplent. Rafel Bibiloni Palou
2n. Suplent. Aurelia Rubio
3r. Suplent. Piedad Sánchez Sánchez
4t. Suplent. Heber Cruz
5è. Suplent. Teresa Lucena
6è. Suplent. Antònia Bergas Salvà

Source: Federació de Mallorca – Municipis

Comments are closed