Els Socialistes de Sóller aproven la seva candidatura “per entrar a governar des del primer minut”

Jaume Mateu encapçalarà un projecte que es fonamentarà “en els valors de l’esquerra i en la defensa dels drets que la dreta ens vol fer tornar enrere”

L’assemblea de l’Agrupació Socialista de Sóller ha aprovat per unanimitat la candidatura que presentaran a les eleccions municipals del 26 de maig “per entrar a govern des del primer minut” i que encapçalarà “amb molta d’il·lusió” Jaume Mateu, actual regidor d’Urbanisme i Promoció Econòmica del consistori solleric.

En aquest sentit, Mateu ha explicat que el seu projecte es fonamentarà “en els valors de l’esquerra i de la defensa dels drets que la dreta ens vol fer tornar enrere”.

El candidat a la batlia, qui també ha estat director general de Mobilitat aquesta legislatura, i per la qual cosa acumula experiència en àmbits de gestió bàsics per a la ciutadania, vol “posar tota aquesta experiència al servei del poble de Sóller”. “Ara vull centrar-me en Sóller per poder dedicar-hi tot el meu esforç”, ha explicat.

Mateu ha explicat també que el seu objectiu és elaborar un programa per a Sóller “de forma participativa i amb tres àrees principals”. Per un costat, tot el relacionat amb les persones, posant al capdavant “un equip amb experiència en serveis socials, educació i salut”. Per un altre costat, el projecte de ciutat. “Tenim clar el projecte de ciutat que volem i aplicarem polítiques de mobilitat, habitatge, urbanisme o infraestructures públiques en aquest sentit”.

Finalment, el tercer eix en què pivotarà el projecte de Mateu se centrarà en fer de l’Ajuntament de Sóller una institució propera i situar l’administració “al servei dels ciutadans, impulsant una renovació de l’estructura municipal i creant espais de comunicació més directes amb els ciutadans”.

Respecte de les persones que l’acompanyaran en la candidatura, Mateu ha manifestat sentir-se “molt content amb l’equip que s’ha volgut sumar al projecte, ja que tenen una gran capacitat de gestió per tirar el projecte endavant”, destacant persones que tenen experiència en els àmbits de l’educació, la joventut i la sanitat, com és el cas de Mari Cruz Enseñat, Mar Pérez, Susana Sina i Lluís Baeza, números 2, 3, 4 i 5 respectivament de la candidatura.

CANDIDATURA SOCIALISTA A LES ELECCIONS MUNICIPALS DE 26 DE MAIG DE 2019 A L’AJUNTAMENT DE SÓLLER

 1. JAUME MATEU
 2. MARI CRUZ ENSEÑAT
 3. MAR PÉREZ
 4. SUSANA SINA
 5. LLUÍS BAEZA
 6. VICENÇ PÉREZ
 7. JOAN DEYÀ
 8. ÀGUEDA QUIÑONERO
 9. JAUME COLOM
 10. ISABEL CASASNOVAS
 11. CHELSEA M. RUSHLAU
 12. MARTÍN PUEBLAS
 13. CATI POMAR
 14. RAFEL MASSANET
 15. ÀNGEL MUÑOZ
 16. PEP LLUÍS COLOM
 17. RAMÓN SOCÍAS

SUPLENT 1: NUNCI RODRÍGUEZ
SUPLENT 2: MIQUEL CIFRE
SUPLENT 3: TONI FEMENIAS

Source: Portada

Comments are closed