L’Agrupació Socialista de Maria de Salut denuncia que l’equip de govern incompleix els acords assolits en plenari

Fa més de tres anys que el ple de l’ajuntament va aprovar dues mocions presentades pels socialistes i que avui dia encara no han estat executades: el registre d’entrades i sortides i l’accés als comptes bancaris

L’Agrupació Socialista de Maria de la Salut denuncia que l’equip de govern fa tres anys que incompleix dos acords aprovats per unanimitat en el ple de dia 14 de març de 2016. Les dues mocions aprovades, que varen ser presentades pels socialistes, sol·licitaven a l’Ajuntament un llistat setmanal del registre d’entrades i sortides i l’accés a l’estat de comptes bancaris del consistori.

Rafel Aulet, candidat del PSIB-PSOE a la batlia de Maria de la Salut, denuncia que l’actual batle i equip de govern es “varen comprometre a ser transparents, i fins i tot en varen fer bandera en la campanya anterior, però el cert és que no hem tornat a saber res del seu compromís”.

El candidat socialista recorda que, a més del compromís adquirit en el ple de març de 2016, l’equip de govern es va tornar a comprometre verbalment fa un any, de nou a petició dels socialistes, “però de llavors ençà, no n’hem sabut res i sense saber-ne els motius reals”.

Segons denuncia Aulet, l’equip de govern s’empara en la llei de protecció de dades, però el fet és que els socialistes no demanen en cap cas que es facin públiques dades personals, sinó únicament “un llistat del registre d’entrada i sortida de documents, sense els titulars; el que demanam no contravé la llei”.

De fet, Aulet es demana “si ara la llei de protecció de dades és un problema, ja que no ho va ser el 2016 quan es varen aprovar les dues”.

Source: Actualitat Fedaració Mallorca

Comments are closed