Sandra Llop és elegida precandidata a la batlia de Bunyola

L’Agrupació Socialista de Bunyola i Palmanyola també ha elegit Biel Ripoll com a precandidat a batle pedani de l’entitat menor

L’Agrupació Socialista de Bunyola i Palmanyola ja ha elegit els seus precandidats per a les eleccions municipals del 26 de maig. Sandra Llop serà la persona que encapçalarà la llista dels socialistes a la batlia de Bunyola, un encàrrec que pren amb “la màxima il·lusió i moltes ganes de fer feina”, com també fa Biel Ripoll, que ha estat proclamat precandidat a la batlia de l’entitat local de Palmanyola.

Sandra Llop és regidora de Benestar Social, Salut i Gent Gran a l’Ajuntament de Bunyola i durant el període 2011-2015 estigué en l’oposició. Aquests vuit anys de treball municipal posen de relleu la vocació de servei públic que té Llop: “la millor manera d’ajudar les persones és la política; sempre he fet feina en aquest sentit i hi continuaré”, ha explicat la socialista.

Respecte dels darrers quatre anys, Llop ha destacat la feina feta a l’Ajuntament. “Ens presentam amb la garantia que hem complit pràcticament tots els compromisos adquirits en el nostre programa electoral”, ha dit Llop, qui ha explicat que surten a guanyar les eleccions del 26 de maig perquè “volem seguir ajudant les persones del poble”.

Entre els projectes més importants de la legislatura, Llop n’ha destacat dos: Can Gual i l’Escola Nova, ambdós emmarcats en les dues regidories socialistes, la de Benestar Social i la d’Urbanisme, encapçalada per Miquel Negre. “El Centre de Salut i el Centre de Dia de Can Gual seguiran sent la nostra prioritat, sempre amb l’objectiu de millorar la qualitat dels nostres veïnats”.

Biel Ripoll, precandidat a la batlia de Palmanyola

Per la seva banda, Biel Ripoll, també ha manifestat sentir “molt de respecte per tot allò que implica aquest projecte”, ja que la seva vocació és “ajudar, i sempre he pensat que la política és una eina per ajudar al poble”.

Source: Federació de Mallorca – Municipis

Comments are closed