Tomeu Morro és proclamat precandidat a la batlia de Sencelles

L’actual primer tinent de batle, que també ha estat batle del municipi en dos períodes anteriors, afronta aquest nou repte amb la il·lusió de “seguir transformant la vida del nostre municipi”

Els socialistes de Sencelles han elegit Tomeu Morro com a precandidat a la batlia del municipi, un “repte” que l’actual primer tinent de batle del municipi acull “amb molta il·lusió i responsabilitat”. Responsabilitat perquè els seus companys l’hagin reelegit per encapçalar la llista, “cosa que agraesc moltíssim”, i il·lusionat perquè “m’he adonat que la millor manera de transformar la vida del municipi és participant de la tasca de govern”.

“Tenim el poder de l’equip, els socialistes presentarem una llista d’homes i dones preparats per poder seguir governant. Entenem la política com una vocació de servei públic i volem donar el millor de nosaltres mateixos per tornar tot allò que Sencelles ens ha donat”, ha destacat el precandidat.

Els socialistes han format part de l’equip de govern al municipi durant els darrers dotze anys, amb Tomeu Morro com a batle els períodes 2010-2011 i 2013-2015 i com a primer tinent de batle en l‘actual legislatura. Han estat dotze anys d’equip de govern que els socialistes confien a reeditar. “Sempre hem estat lleials, som socis responsables, i tant si hem tengut la batlia com sinó, sempre hem fet feina pel municipi”, ha ressaltat Morro.

El precandidat socialista ha volgut destacar, per sobre de tot, l’experiència de gestió que acumula l’equip en les àrees d’Hisenda, Joventut i Festes. Respecte d’això, Morro ha emfasitzat la tasca desenvolupada aquests dotze anys pel que fa a política econòmica i ha dit sentir-se “orgullós d’haver sanejat els comptes del municipi”, tasca que permetrà “continuar amb la transformació del municipi”, ha insistit.

Entre els nous projectes que destaca Morro s’hi troben “desenvolupar la ronda interurbana, elaborar el Pla de Mobilitat de Sencelles i decidir qui ús es dóna al solar que hem pogut adquirir gràcies al sanejament dels comptes”, ha remarcat el precandidat.

Source: Federació de Mallorca – Municipis

Comments are closed