Xisco Duarte és elegit precandidat a la batlia de Felanitx

Els socialistes de Felanitx han elegit unànimement a Duarte com precandidat a la batlia amb l’objectiu de “millorar el dia a dia dels felanitxers i felanitxeres”

Els socialistes de Felanitx han proclamat, en assemblea i de manera unànime, Xisco Duarte com a precandidat a la batlia del municipi. Duarte ha rebut tot el suport per part dels seus companys, encapçalats per la secretària general dels socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido. “El nostre objectiu principal serà millorar el dia a dia dels felanitxers i felanitxeres”, ha dit Duarte.

El precandidat a la batlia ha destacat la feina feta aquests 4 anys respecte de la recuperació de prestacions socials. “Felanitx s’ha posat en marxa. Hem revertit totes les males pràctiques amb què el PP va sotmetre el poble durant 12 anys”, ha dit Duarte.

El millor exemple d’aquesta tasca en polítiques socials, ha explicat Duarte, ha estat dur a Felanitx el nou hospital sociosanitari per a malalts crònics del llevant mallorquí. “L’objectiu principal ha estat ser al costat de les persones i ajudar-les amb una millor assistència”.

En aquest sentit, Duarte també s’ha referit a una altra fita molt important: la reobertura de l’hospici, que ha estat possible “gràcies a la tasca i coordinació entre administracions realitzada pels socialistes. Hem aconseguit que es reformàs l’hospici, que el PP va tancar, i que el març tornarà a obrir les portes”.

La promoció de la cultura ha estat un altre dels pilars fonamentals de la legislatura, ha recordat Duarte. “La cultura ha estat un exemple de bona gestió, i hem aconseguit que sigui un pilar fonamental per a tots i totes, convertint Felanitx en un referent cultural a tot Mallorca”.

Source: Actualitat Fedaració Mallorca

Comments are closed