Armengol es compromet a invertir 150 milions d’euros més en sanitat pública la pròxima legislatura, la majoria en centres d’Atenció Primària

La secretària general, presidenta del Govern i candidata a la reelecció ha fet aquest anunci a la presentació de la candidatura socialista de Manacor, on ha reafirmat que el municipi comptarà amb un nou Centre de Salut

La Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta de les Illes Balears i candidata a la reelecció, Francina Armengol, ha anunciat que la pròxima legislatura invertirà 150 milions d’euros en sanitat pública quan surti reelegida presidenta, la immensa majoria a reforçar l’Atenció Primària.

Armengol ha fet aquest anunci durant la presentació de la candidatura socialista a l’Ajuntament de Manacor, que encapçala Núria Hinojosa, i on precisament ha ressaltat que entre els projectes més destacats s’hi troben el segon Centre de Salut de Manacor, el de Na Camel·la, “absolutament necessària”, i l’Hospital de Felanitx, que donarà cobertura a tota la comarca.

“Els socialistes ens caracteritzam per invertir en persones i allò que és el més important: garantir la igualtat d’oportunitats en tots els àmbits”, ha exposat Armengol, recordant que ja hi ha en marxa per part del Govern de les Illes Balears inversions sanitàries per valor de 300 milions d’euros.

“Vàrem haver d’arribar els socialistes, conscients que la salut és allò que més importa, per fer possible que l’Hospital de Manacor es renovi amb 60 milions d’euros i invertint tot el que faci falta per possibilitar una atenció com pertoca a tots els ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears”.

Presentació de candidatura a Manacor, amb Núria Hinojosa al capdavant

Armengol ha fet aquest anunci durant la presentació de la “magnífica candidatura” socialista a l’Ajuntament de Manacor, que encapçala Núria Hinojosa. “Na Núria és la millor persona per estar al capdavant de l’Ajuntament de Manacor i lidera una candidatura que surt a guanyar les eleccions al municipi”, ha exposat Armengol, qui només ha tengut paraules per elogiar la candidata i la feina que ha fet aquesta legislatura per Manacor.

“Va començar fent feina de carrer, amb orgull de ser militant socialista; és una persona honesta, transparent i convençuda que els somnis es fan realitat”, ha dit Armengol d’Hinojosa, afegint que “vol fer d’aquesta una gran ciutat, pensant en tots els racons del municipi”.

Per la seva banda, la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, ha dit que “Núria Hinojosa és la millor batlessa que podria tenir Manacor a partir del 28 de maig”. “És valenta, compromesa, entregada i feinera”, ha dit Cladera de la candidata socialista a la batlia, i ha destacat que “té molt clar quin projecte vol per a Manacor”.

La candidata a revalidar la presidència del Consell de Mallorca també ha volgut elogiar la tasca d’Hinojosa aquests quatre anys formant part de l’equip de govern al consistori manacorí, ressaltant l’aprovació del Pla General. “Núria venia insistentment al Consell de Mallorca perquè el Pla General fos una realitat, cosa que va aconseguir ni més ni manco que a mitjan legislatura”, ha explicat Cladera, remarcant que ha estat “gràcies a l’empenta de na Núria que Manacor pugui canviar a millor”.

Finalment, la candidata socialista a la batlia de Manacor, Núria Hinojosa, ha dit que es presenta amb dos objectius molt clars: “seguint fent feina pel nostre estimat municipi i al servei de tothom i que Manacor sigui l’autèntica capital de la comarca del Llevant amb els millors serveis públics”.

Així, Hinojosa, que aquesta legislatura ja ha format part de l’equip de Govern com a tinent de batle, ha dit que tant ella com la candidatura que encapçala es presenten “amb totes les ganes, perquè duim a la sang fer feina per la nostra ciutat i ho farem amb tot el respecte, contribuint a resoldre els problemes que ens traslladin tots els ciutadans”.

Source: Actualitat Fedaració Mallorca

Comments are closed