Catalina Cladera: “Només els socialistes podrem fer que la nova escola de Sa Pobla sigui una realitat, per això, necessitam governar a Sa Pobla, a Mallorca i a les Illes Balears”

La Secretària General del PSIB-PSOE, Francina Armengol,  i la Secretària General de l’FSM, Catalina Cladera,  han acompanyat Xesca Mir durant la presentació de la candidatura socialista per Sa Pobla amb 300 persones

La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, i la Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció, Francina Armengol, han acompanyat la candidata socialista a l’Ajuntament de Sa Pobla, Xesca Mir, a la presentació de la candidatura socialista per a les properes eleccions del 28 de maig davant de prop de 300 persones.

D’aquesta manera, Cladera ha expressat que “Xesca és una gran amiga i companya, una persona que sap cuidar a la seva família i a tot el seu poble que ha superat dificultats de salut personals i ens ha donat un exemple a tots”, i hi ha afegit que “avui lidera una candidatura imparable i de persones que es deixaran la pell per Sa Pobla”, ha expressat la socialista que ha aprofitat per anunciar que “la propera legislatura ampliarem la residència de Sa Pobla”.

A més a més, Cladera ha ressaltat que “el 28 de maig els socialistes necessitam governar a Sa Pobla, a Mallorca i a les Illes Balears, perquè només nosaltres garantim drets”. La socialista ha posat d’exemple el servei del SAID, una política d’acompanyament per a la gent major que he vist de primera mà que funciona amb gent del meu poble, i això m’omple d’orgull”.

Cladera, també, s’ha compromès a què “la nova escola de Sa Pobla serà una realitat la pròxima legislatura” i ha assegurat que “ja tenim el projecte  i sabem la importància que té per a tots els poblers i les pobleres”. Per la seva part, Armengol ha exposat que “l’escola serà una realitat perquè l’educació és un pilar fonamental dels socialistes i em compromet a fer-la realitat la propera legislatura”.

Per altra banda, Armengol ha destacat que “lideram la creació d’ocupació a Espanya, des del 2015 tenim a 110.000 persones més fent feina a Balears i ara volem ampliar i continuar millorant els drets dels treballadors i treballadores implantant la jornada de 4 dies amb un pla pilot a Balears”, i hi ha afegit que “perquè volem que la gent no visqui per fer feina, sinó que faci feina per poder viure”.

“Avui tenim una gran notícia que es publica al BOIB: el nou conveni d’hostaleria”, ha dit la socialista que ha recordat que “des del 2015 els salaris dels treballadors i treballadores de l’hostaleria han augmentat un 25,5%”. “Per això governam els socialistes per als treballadors i treballadores d’aquesta terra que sabem que si no hi som nosaltres, no avançam amb drets”, ha dit.

Armengol ha dedicat unes paraules a la candidata socialista a l’Ajuntament de Sa Pobla, Xesca Mir, a la qual ha agraït la seva força per voler liderar el projecte socialista a Sa Pobla. “A totes les persones que l’acompanyau en aquesta candidatura i per la passa endavant que feis per canviar a millor el vostre poble no és fàcil i és una mostra de valentia i de compromís”, ha agraït la socialista.

Finalment, la candidata socialista a l’Ajuntament de Sa Pobla, Xesca Mir, ha subratllat que “gràcies a les 19 persones que m’acompanyau en aquesta candidatura, ens hem de sentir empoderats, forts i amb moltes ganes perquè el 28 de maig tenyirem Sa Pobla de vermell”. “Els socialistes volem canviar el món a millor i jo tenc clar que amb aquesta candidatura de gent jove, gent amb experiència i gent que estima Sa Pobla com ningú altre, ho farem possible”, ha conclòs.

Leave a Reply