Catalina Cladera: “Rafel Aulet serà el pròxim batle de Maria de la Salut, el poble es mereix un batle socialista”

Rafel Aulet ha presentat la seva candidatura socialista a la batlia de Maria de la Salut acompanyat de la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera

Rafel Aulet ha presentat la seva candidatura socialista a la batlia de Maria de la Salut acompanyat de la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, que ha mostrat el seu suport a Far en l’anunci de la seva candidatura i ha assenyalat que “serà el pròxim batle de Maria de la Salut, el poble es mereix un batle socialista”. La secretària de política autonòmica del PSIB-PSOE, Mercedes Garrido, també ha acompanyat a Aulet en el seu anunci.

Aulet ha volgut agrair l’Agrupació Socialista de Maria de la Salut “el seu suport” i ha declarat que afronta el repte “amb il·lusió i orgull”. El candidat socialista a la batlia de Maria ha afegit que “tenim un bon projecte i un gran equip. Entenem la política com una eina per millorar la vida de les persones”.

El candidat socialista a la batlia també ha exposat que “treballarem perquè el Centre de Dia sigui una realitat. A més, tendrem especial cura pels nostres majors, perquè puguin rebre una atenció de qualitat, també impulsarem polítiques per reduir l’escletxa digital”.

Per la seva banda, la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha explicat que “fa falta un batle socialista com en Rafel Aulet perquè el poble avanci. Per exemple, amb les normes subsidiàries, que són molt necessàries”.

Cladera ha conclòs que el partit socialista és l’única opció seria i rigorosa que ha demostrat que treballa per aquesta terra i coneix les necessitats del territori. En aquests 8 anys hem canviat aquesta terra a millor, hem fet que el projecte socialista torni gran i s’adapti i s’identifiqui molt amb la societat mallorquina. Hem de continuar garantint el futur i millorant la qualitat de vida dels veïnats i veïnades de Maria de la Salut, Mallorca i les Illes Balears”.

La secretària de política autonòmica del PSIB-PSOE, Mercedes Garrido, també ha acompanyat a Aulet en l’anunci de la seva candidatura i ha comentat que “en Rafel és una gran persona que fa feina des del cor pensant en tots els mariandos i mariandes”.

Leave a Reply