Catalina Cladera: “Farem una oposició contundent, responsable i rigorosa. Vigilarem que no es tornin enrere els avanços que s’han aconseguit els darrers anys”

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha destacat que “aquest 23 de juliol ens jugam revalidar un govern socialista a Espanya. El partit socialista ha de fer de mur de contenció de la dreta i la ultra dreta”

Els socialistes de Mallorca han reunit la seva Comissió Executiva per valorar els resultats electorals del 28 de maig. La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha destacat que “farem una oposició contundent, responsable i rigorosa. Vigilarem que no es tornin enrere els avanços que s’han aconseguit els darrers anys”.

Cladera ha afegit que “no volem perdre tot el que hem aconseguit, no volem que aquesta terra involucioni. Com ho hem fet fins ara, continuarem defensant la cultura, la identitat, polítiques d’acompanyament social i preservació del territori. Estarem pendent de l’execució dels Fons Europeus”.

La secretària general de l’FSM ha aprofitat per agrair a tota la militància i a les agrupacions locals la seva feina durant la campanya electoral “hem format grans equips amb gent nova preparada per representar els valors del Partit Socialista”. També ha volgut agrair a tots els votants “tot i que hem augmentat de vots, no ha estat possible revalidar un govern progressista”.

De la representació territorial, Cladera ha destacat que “tendrem representació a 44 municipis de Mallorca i 144 regidors. Estam treballant amb possibles pactes a 20 municipis. Volem mantenir el nostre poder territorial”.

Eleccions 23 de juliol

Sobre les eleccions generals del pròxim 23 de juliol convocades per Pedro Sánchez, Cladera ha fet incís en què “aquest 23 de juliol ens jugam revalidar un govern socialista a Espanya. El partit socialista ha de fer de mur de contenció de la dreta i la ultra dreta. Des de la Federació Socialista de Mallorca treballarem molt per aturar l’avanç de la dreta i la ultradreta”.

Leave a Reply