Cladera: “Diumenge està en joc el model de societat i de futur que volem a Mallorca i el Partit Socialista és l’única garantia de progrés”

Els socialistes de Selva han presentat la seva candidatura, encapçalada per Martina Sastre, en un acte amb una setantena de persones

Els socialistes de Selva han presentat la seva candidatura, encapçalada per Martina Sastre, en un acte amb una setantena de persones que no s’ha volgut perdre la candidata socialista al Consell de Mallorca, Catalina Cladera.

La socialista ha alabat la llista de Selva, “mostra de joventut i regeneració”, i ha demanat el màxim suport per a la candidata, Martina Sastre, “perquè té una gran vitalitat i força i serà una bufada d’aire fresc per a l’Ajuntament”.

Cladera ha insistit que “diumenge ens jugam el model de societat i de futur que volem a les nostres illes, a Mallorca i a Selva”, i per això, ha demanat “un esforç per anar a votar i convèncer tot el nostre entorn que voti les forces de progrés”, ja que “és l’unica garantia per anar cap endavant”.

“Volem seguir fent feina per la sanitat, per l’educació. A Selva tenim un projecte per eliminar les barreres arquitectòniques de l’escola, i ben aviat serà una realitat la nova escola de Caimari”, ha assegurat.

També ho ha dit així Martina Sastre, afirmant que “no volem invertir energies en confrontacions, sinó en propostes pel nostre municipi”. És per això que “hem fet un programa amb 50 punts per 5 pobles”, entre les quals destaca “fer una escola de muntanya aprofitant que som als peus de la Serra”.

“Tenim moltíssimes ganes de continuar el canvi que s’ha duit a terme aquesta legislatura, i un projecte per millorar el benestar de cadascuna de les persones del municipi, escoltant i implicant a tothom”.

Source: noticies fedaració mallorca

Comments are closed